Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

fotolardaki uzunluklar güzel tamam ama uçlar çok fena yaa... ve saç teli inceyse uzadıkça daha da kötü oluyor biraz gür olmalı saç ki göstersin kendini slanianın koyduğu 2. foto dalgalı olan hoş mesela...

Son düzenleme:
Bence de gür saca daha cok yakisiyor uzun. Ince telliyse de en azindan uclar düzenli olarak kesilmeli. Bu hatunlar sac uzatmakla kafayi bozmuslar o yüzden makas degdirmemisler saclarina sanirim

Saclarim böyle olsun, beyaz atli yakisikli esmer prensim gelsin, ativeriyim saclari asaga, gelsin yanima :) haha.

Saka bi yana...
Uzun olacagina, saglikli olsun :)
Gerci benim saclar uzun baya :)

Of bu ne ya nasil tasiyor bunlari kafasinda

Saclarim böyle olsun, beyaz atli yakisikli esmer prensim gelsin, ativeriyim saclari asaga, gelsin yanima :) haha.

Saka bi yana...
Uzun olacagina, saglikli olsun :)
Gerci benim saclar uzun baya :)

Evet gercekten mükemmel ama sanirim kalici fön bu
Mükemmel; hem saglikli gözüküyo, parliyo, uzun veee rengide bi okadar güzel :)

Bu bayanin sacinin rengi de, uzunlugu da, kahkülü de, tarzi da herseyi hosuma gitti Cok asil duruyor, gotik dedigin böyle olur Saclarim bu boya gelsin ayni model kahkülü ben de istiyorum

Son düzenleme:
2-3 aya kadar istediğim uzunlluğa kavuşucam inşallah benm istediğim hepsinin aynı boyda olması
işte böyle

Eklentiler

• $parlak-saclar1[1].webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…