Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

belden aşağı giden uzun saç tiksinç geliyo bana neden bilmem

Son düzenleme:

aynen valla yolda gıderken bıle zorlanıyorum ben..sabır sabır

Ben seviyorum valla Ama uclari düzgün olcak, süpürge gibi olmayacak. Gecenlerde bir kiz gördüm saclari poposunu örtecek kadar uzundu ama süpürge gibi degildi. Simsiyah ve pasparlakti saclari. Gözümü alamadim...
Iste benim de istedigim o ve umarim ben de bir gün öyle saclara sahip olacagim

Benim istedigim bu Topladin mi bile popoya deycek. Ama uclari böyle olmasin tabi, biraz daha düzgün olursa daha iyi

bence bu saçların uçları sağlıksız ben sık sık kestiriyorum 2ayda bır fılan yoksa yukarı çıkar kırıklarr

Anlamiyorum o kadar uzatiyorlar uclari kirik madem kestirin di mi? Kestirmeye mi korkuyorlar acaba. O kadar uzun sactan bir iki cm gitmis gitmemis farkedilmez bile Bak seninkiler ne güzel masallah

Anlamiyorum o kadar uzatiyorlar uclari kirik madem kestirin di mi? Kestirmeye mi korkuyorlar acaba. O kadar uzun sactan bir iki cm gitmis gitmemis farkedilmez bile Bak seninkiler ne güzel masallah

evet cnm yoksa uzatmanın bncede manası yok cok cırkın ve bakımsız duruyo ya ben kendı sacımda gorunce uyuz oluyorum.kuafore bile gıtmıyorum bazen anneme kestırıyorum 2 3 parmak teşekkur ederm cnm sağol sennkılerde oyle olsn ıns

Sag ol canim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…