belden aşağı giden uzun saç tiksinç geliyo bana neden bilmem
belden aşağı giden uzun saç tiksinç geliyo bana neden bilmem
benim saçlarım şu an belimde ve açıcı fln görmedi henüz dolayısıyla kırık fln yok pek..ama kimseye tavsiye etmiyorum bu kadar uzun saçı..
bir kere herkes dokunmak istiyor dokunayım derken çekiyorlar ve bir süre sonra kabus oluyor bu durum :S sonra yıkaması kurutması taraması ayrı bir dert..ve bu kadar uzadıktan sonra normalde değişikliği seven biriyseniz bile cesaret edemiyorsunuz, etseniz de sakın haa şeklinde tepkiler alıyorsunuz..son olarak daaa kuaförler para teklif ediyorlar satın almak için :S
uzun saçın en keyifli yanı plajda savurmak oluyor onun dışında sabır işi sabır...
Benim istedigim buTopladin mi bile popoya deycek. Ama uclari böyle olmasin tabi, biraz daha düzgün olursa daha iyi
bence bu saçların uçları sağlıksız ben sık sık kestiriyorum 2ayda bır fılan yoksa yukarı çıkar kırıklarr
Anlamiyorum o kadar uzatiyorlar uclari kirik madem kestirin di mi?Kestirmeye mi korkuyorlar acaba. O kadar uzun sactan bir iki cm gitmis gitmemis farkedilmez bile Bak seninkiler ne güzel masallah
evet cnm yoksa uzatmanın bncede manası yok cok cırkın ve bakımsız duruyo ya ben kendı sacımda gorunce uyuz oluyorum.kuafore bile gıtmıyorum bazen anneme kestırıyorum 2 3 parmakteşekkur ederm cnm sağol sennkılerde oyle olsn ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?