Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

Harika, ben bir türlü boyaya cesaret edemiyorum, hem bakımı zor hem de saç rengimi seviyorum aslında...

Dalgalar süper, saçlar da gür, çok beğendim bunu, çalışma hayatım vardı şimdi bebeğim olduğu için hep evdeyim adam akıllı sıkıldım galiba, değişikliğe ihtiyacım var, lens bile istiyorum sanki,:26:

Evet harika, uclarinda masa var sanirim. Benimkiler de böyle gür. Bazen nefret ettirtiyor, bazense cok sevdiriyorlar kendilerini. Bence lensten cok saclarina bir seyler düsün. Sac daha cok degistiriyor insani. Boya istemiyorsan modelini degistirebilirsin. Yakisirsa kahkül yaptir mesela. Ben uzayinca Amelie kahkülü düsünüyorum, bebek kahkülü diyorlar sanirim ona. Kisa kahkül iyi gidiyor bana. Uzun sacta kahküle bayiliyorum. Bi de iyi yapan kuaför bulabilirsem ne mutlu bana.

Bebegini de öpüyorum burdan.

Saçlarım dalgalı ya kahkül bozuk bozuk durur ben de sürekli işlemden geçirmem gerekir. Hiç cesaret edemem kahküle o yüzden. En çok da uzamasını istiyorum saçlarımın. Üst katları çok kısa. Şöyle an az 15 cm yeter bana...
Bebeğimde ellerinden öper

ay bayıldım bende böyle olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…