Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

Saçları topluyken bu kadar uzun düşünün artkk :)) ben gerçekte gördm kendisinii poposunun aşağısında saçları ve hiç bir kırık yok :)) saçlarının uçlarıda ince felan deil görüldüğü üzere

Son düzenleme:

eğr arkadaşınızsa sorsanız ya nasıl bakıyormuş bu saçlara :90:

Ben bu saça ölürüm yaa... Çok güzel. Hem rengi hem duruşu...
Bir de upuzun saçlar herkese yakışmıyor. Yüz yapısı önemli bence.

O kadar resimler koydum bu topige hem size gaz vereyim hem kendim gaza geleyim diye, saclarimin belime gelmesine bir karis kalmisti gittim saclarimi küt kestirdim iyi mi?..

hayat boyu upuzun sacim olmadi hep icimde ukde kalmistir. ben kut saci cok seviyorum yillardir hep kut saclarim. ama su resimleri gordukce de icim gidiyor uzatsam diyorum... su upuzun kezban modelleri degil de ilk resimlerdekilerin coguna bayildim ben de istiyorum yaa :44:

Uzat o zaman sen de tatlim. Ben de uzun sac hastasiyim ama ben de en son 6 yasinda belimde gördüm saclarimi. Hep boyadan ve acicidan mahvoldu saclarim en sonunda dayanamayip kestirdim. Simdi sinameki, bemiks, badem yagi üclüsüyle yeniden uzatacagim saclarimi...

Ben de denemek istiyorum ama sinameki bulamiyorum yasadigim yerde aktar modunda bir yer yok. Internetten bulmaya calisip hemen ben de baslayacagim bakalim uzatmasa da guzellestiriyormus en azindan. Benim sacim da hep boyaliydi bu zamana kadar ama artik dogal halinde, uzatabilirim heralde.. Sabrim yeterse tabi

Çok uzun saçlarım vardı ama erkek arkadaşımın isteği üzerine kestirdim..Uzun saçlarımı özlemedim desem yalan olur,Allahtan saçlarım hemen uzuyor.Umuyorum yaza kadar belime gelir tekrar

Bu arada saçlarınızın çabucak uzamasını istiyorsanız hint yağı kullanın derim...Hem besliyor hem çabuk uzatıyor...

Kesinlikle ama kesinlikle benim hayallerimdeki saçın;

boyu, modeli, rengi budur !

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…