bu arada verite bu koyduğun kızın adı ruslana korshunova'ymış dünyaca ünlü modelmiş intihar etmiş baktım baya resimlerine gerçekten çok güzel saçları var ya hayran kaldım
Harika...
bunlar gayet hoşuçları da iç bulandırıcı değil sağlıklı parlak uzun saç her haliyle güzel ama yıpranmış saç bu kadar uzatılmamalı bence...
çok sağlıklı ve gür saçlar ama nedense hiçbir renge hiç bir uzunluğa hiçbir saç tipine düz kesimi (küt kesim gibi katsız) yakıştıramıyorum heleki kalın telli ve çok gür saçlara.. ne kadar uzun olurssa olsun çekici gelmiyor bana nedense.. katlı saç sevmeyenler bile bence böyle uzun saçlara sahipse saçlarının 20 cm aşağısından bu V kesimi yaptırmalı..
Eki Görüntüle 253320muhteşem ötesi
vay canına
kimmiş ki bu kız. nasl bakıor acaba o saçlara çok sağlıklı duruyor
çok sağlıklı ve gür saçlar ama nedense hiçbir renge hiç bir uzunluğa hiçbir saç tipine düz kesimi (küt kesim gibi katsız) yakıştıramıyorum heleki kalın telli ve çok gür saçlara.. ne kadar uzun olurssa olsun çekici gelmiyor bana nedense.. katlı saç sevmeyenler bile bence böyle uzun saçlara sahipse saçlarının 20 cm aşağısından bu V kesimi yaptırmalı..
Bana da tam tersi uçları çok incelince biraz itici geliyor. Sanki afedersiniz saç değil de çok uzamış vücut tüyü gibi biraz içimi bulandırıyor. Kendi saçımı da bıraksam uzayacak, uçları biraz incelmeye başlayınca kestirdim hep, bu yüzden beğendiğim uzunlukta saçım olmadı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?