Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

evet intihar ettiğini hatrlıorumm.. kişisel gelişim merkezine gidince ruh sağlığı daha çok bozulmuş.. merkez aslında bir nevi tarikatmış. bikaç manken arkadası daha bu yüzden intihar etmişti.. gerçekten çok güzel saçları var.

Son düzenleme:
Bana da tam tersi uçları çok incelince biraz itici geliyor. Sanki afedersiniz saç değil de çok uzamış vücut tüyü gibi biraz içimi bulandırıyor. Kendi saçımı da bıraksam uzayacak, uçları biraz incelmeye başlayınca kestirdim hep, bu yüzden beğendiğim uzunlukta saçım olmadı hiç

bu topigi dolastiktan sonra anladim sacimi nekadar uzun istedigimi:) cogundan pek hoslanmadim cok uzunlar ve sanki dumduz kesilmis:S bence en fazla gogusaltini biraz gececek kadar olmali( gerci o bile bana fazla gelir herhalde, bakalim nereye kadar uzatabilecegim:) )

kimmiş ki bu kız. nasl bakıor acaba o saçlara çok sağlıklı duruyor

Son düzenleme:

Cok hafif kat evet olabilir ama fazla inceltilmis hos olmuyor bana göre. V kesimi nedense hosuma gitmiyor. Saclarin uzunlugu ancak arkadan bakinca belli oluyor v kesimde.

Evet katiliyorum. Sac cok gür ve kalin telliyse uclara cok hafif kat hos görünür ama ince telli saclar inceltilince dogal durmuyor, cit cit ya da kaynak gibi görünüyor.

bu kız ne bi sanatçi nede bir ünlüüü .. Benim yasadıgım sehirde yani samsunda yasıyorrr saçları kaynak değildir gerçeek ve hayatımda gördüğüm en güüzel saçlaraa sahip oldugunu söyleyenlrmm :)) tam anlamylaa rapunzeell.. ve tek hayalim böyle saçlaraa sahip olabablmeekk..
Fazla fotograf koyuceeem bol bol bakınn

SAÇLARA BAK yaaa offf :18:

buda kivirciiiikk

bunlarda normaldeen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…