Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

kimsenin hayalinde uzun saç yok mu artık hadi kızlar çok geride kalmış bu başlık.

slania senin paylaşımlarını çok beğeniyorum:) saçların çok güzeldi portföyünde bakmıştım neden açtın açıcı ile ne renk yapmıştın?

Sevindim beğendiğine.. Teşekkür ederim. Saçlarımda siyah boya vardı, siyahtan dönmek için açmıştım. Hazır açmışken, deyip defalarca boyadım, tekrar koyu renge boyadım, tekrar açtım. Anlayacağın saçlarım çok işlemden geçti, saçlıktan çıktı artık. En sonunda dayanamayıp kestirdim ve kendi rengi olan kumrala boyadım. Şuan eski boyuna gelmek üzere, uçlarında eskisi kadar olmasa da yanıklar var, idare ediyorum böyle...

aynı seyi bende yapmıştım saçımı siyaha boyadım açmaya çalıştım berbat oldu tekrar boyadım kabus gibi sonra kestim kıpkısa şimdi az uzadı omza azcık gelmedi daha .. inşllah uzar .. saçımı daha boyamıyorum ve karar verdim siyaha asla boyamam

uzunluk hakkında bu topik ama bu hatun kimdir acaba?
dip rengi benim doğal rengimde, alta doğru açılan renk nedir acaba bilen lütfen cevaplasın lütfen :18: :18::18::18::18::18:

Uzun saçı ben de çok seviyordum, uğraştım da uzatmak için, ama kesinlikle kısa olanı daha modern geliyor bana artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…