bu arada verite bu koyduğun kızın adı ruslana korshunova'ymış dünyaca ünlü modelmiş intihar etmiş baktım baya resimlerine gerçekten çok güzel saçları var ya hayran kaldım
Benim favorim bu iste...
Todesbonden isimli gurubun solisti. Saclari da tarzi da harika...
bu arada verite bu koyduğun kızın adı ruslana korshunova'ymış dünyaca ünlü modelmiş intihar etmiş baktım baya resimlerine gerçekten çok güzel saçları var ya hayran kaldım
iğrenç ötesiiiiiiiii :)
Ay amanın amanın böyle uzun saçlarım olmadı hiiçKendime inanmıyorum eskiden saçlarım o kadar gür ve kalınmışki fotoğraflara baktımda... Şimdi boyadan, düzleştiriciden koyun yünü gibi oldular cansız,az,hareketsiz,incee.. Belime gelmesine 5 cm kaldı ama kat attırıcam biraz hareketlenme gelir hiç değilllse, ve uçlarından gitmiş olur boyalarla birlikte.gitsin gitsin... Allah'ım bu nasıl bir gürlüktürr.. Budur!
Eki Görüntüle 295821
Gürlüğü böyle olsun istiyorum, şöyle önlerden kat attırayım.. Tabi birde belime yakın olsun, ah ah!
bu saçı beğeniyorsan benim saçlarımı gördüğünde dibin düşecek demek ki
Daha mı gür bundan? İnanmam yaaaa
Bu kadının yuzune , gulusune Saçlarına kısaca herseyıne bayılıyorum baktıkca bakası gelıyor ınsanın
Saç rengide , uzunluguda tam ıstedıgım gb ama nerdeee bende oyle saç(
Eki Görüntüle 137857
Eki Görüntüle 137858
Yukaridaki resimdeki sac verilen sekilden ötürü gür gözüküyor yoksa eminim arkadasin saci daha gürdür. Benim de öyleydi bir zamanlar. Simdi boyadan biraz azaldi ama hala gür.
Örnek olarak koydum o kadar gür olacağını bende sanmıyorum zaten o fotoğraftaki bayanın saçlarının. Aslında benim saçlarım kalın olsa yeterli olacak ama inceldi işte.. Kalın telli fakatt bir o kadarda yumuşak parlak olmasını isterdimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?