Saç Uzatma Yöntemleri Hayalinizdeki uzun saçların fotoğraflarını paylaşalım

saçların uzaması sandığınız kadar zor değil sadece sabır istiyor benim saçlarım nerdeyse kalçama yaklaşmıştı yıllar önce 17 yaşımda yani siyah çok güzeldi bir kırık bulamazdı kuaförüm satın almak için çok ciddi bir rakam sunmuştu bana ama kestirmemiştim sonra 20 yaşımda sarı yaptırdım ve küt kestirdim salak gibi yandığı için sonra yine uzadı yine yandı derken uzadı ve çok yandı ama şuan belimde sayılır sarı ama uçları zayıf çünkü sarı saç bu kadar uzuyor işte kendim kesiyorum saçlarımı azar azar benim saçlarımın uzamansına çevremdekiler çok şaşırıyo ben alıştım artık çabucak dibi geliyo neyse bence uzatmak istiyosanız açıcı kullanmayın saçlarınıza boya sürmeyin önce uzatın sonra boyayın ama açıcı mahfediyo saçları ve zeytin yağı badem yağı ısırgan çayı sonuç gerçekten fark ediliyo bakımlar yapın üşenmeyin ama her duyduğunuzu değil düzenli olarak yapın bide sabahları yumurta yiyin bence benim saçlarımın güzelliği dolgunluğu parlaklıpı yumurta sayesinde sarı olmasına rağmen çok parlak kuru olmasına rağmen acayip parlıyo öle işte sabredin sizinde uzar

Benim favorim bu iste...

Todesbonden isimli gurubun solisti. Saclari da tarzi da harika...

Laurie Ann Haus
Todesbonden ve Autumn Tears
Eklediğim saçlarımı baya kestirmiştim söyledim hatta sana da ama 1buçuk ayda yine aynı boya geldi
Arkadaşlarım hep sorar sen saçlarının uzaması için ne yapıyorsun diye ama sürekli ve belli birkaç şey yapmıyorum
Herkes uzamasını ister ben biraz daha geç uzamasını istiyorum
Kestirdiğim hiçbir model uzun süre kalmıyor saçımda

Ay amanın amanın böyle uzun saçlarım olmadı hiiç Kendime inanmıyorum eskiden saçlarım o kadar gür ve kalınmışki fotoğraflara baktımda... Şimdi boyadan, düzleştiriciden koyun yünü gibi oldular cansız,az,hareketsiz,incee.. Belime gelmesine 5 cm kaldı ama kat attırıcam biraz hareketlenme gelir hiç değilllse, ve uçlarından gitmiş olur boyalarla birlikte.gitsin gitsin... Allah'ım bu nasıl bir gürlüktürr.. Budur!

Gürlüğü böyle olsun istiyorum, şöyle önlerden kat attırayım.. Tabi birde belime yakın olsun, ah ah!

bu saçı beğeniyorsan benim saçlarımı gördüğünde dibin düşecek demek ki

Yukaridaki resimdeki sac verilen sekilden ötürü gür gözüküyor yoksa eminim arkadasin saci daha gürdür. Benim de öyleydi bir zamanlar. Simdi boyadan biraz azaldi ama hala gür.

Yukaridaki resimdeki sac verilen sekilden ötürü gür gözüküyor yoksa eminim arkadasin saci daha gürdür. Benim de öyleydi bir zamanlar. Simdi boyadan biraz azaldi ama hala gür.

Örnek olarak koydum o kadar gür olacağını bende sanmıyorum zaten o fotoğraftaki bayanın saçlarının. Aslında benim saçlarım kalın olsa yeterli olacak ama inceldi işte.. Kalın telli fakatt bir o kadarda yumuşak parlak olmasını isterdimm.

Eski saclarim böyleydi:

Acicidan yandigi icin kestirdim, su an böyle:

Eski saclarimin uzunluguna gelsin yeter bana...

O zaman boyadan tamamen kurtulman gerekiyor, cünkü eskiden kalin telliymis saclarin. Boya malesef inceltiyor sac tellerini.. Cabuk uzamasi ve gürlesmesi icin sinameki kürünü ve sarimsakli sampuani tavsiye ederim.

Saçların eskisinden daha gür görünüyor bence, tabi kısalık sorunu var.. İnşallah biran önce uzar..
Evet boyadan kurtulmak gerekiyor, sinameki kürüne başlamayı düşünüyorum ve sarımsaklı şampuan eczanelerde bulunur değlmi? Birde onun yerine placenta kullansam olur mu hangisi daha yararlı olr Saçlarım çok basit hareketsiz görünüyor perçemime bile şekil veremiyorum düzleştiriyorum etkisi gidiyor yapışıyor tenime ıyy.. Perçemi kuaförde düzelttirsemmi usturayla diye düşünüyorum çünkü en son 3-4 cm uçlarından kendim aldım usturayla daha iyi olur gibime geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…