- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Kelimelerin çoğunu yanlış yazmışsın ama ben anladım seni.benimki sadece bir iç döküş...Hayatıma bakıyorum da üniveristeye başlarken yirmi yıl sonrasını görseydim yıkılırdım...yani istediği gibi olamayan kızını dışlayan bir baban olacak, seni gördükçe hakaret edecek deseler.ve sonra evleneceksin bir umut deyip, o adam çocuk benden olmayabilir diyecek, sana hakaret edecek, seni dövecek .sonra bir işin olacak...ama o işte de seni yeterince başarılı bulmayacaklar.yavrun kalp hastası olacak....
film gibi gözlerimin önünden geçti.nasıl bir hayat bu ya...yarın boğazımdaki şişlik için genel cerraha gidicem.bunladım kızlar.en çok da babamın beni dışlaması üzüyor beni.ama ben onu seviyorum.onun bir parçasıyım, burnu kanasa üzülürüm...
bugün oğlanı almaya babam gittim de, tribe girmiş kapıları vuruyor, anahtarım olduğu halde zile basmışım diye hakaret hakaret...
oysa keşke tutunacak alım olsaydı, güvenecek biri, ama yok.babama bile güvenmediikten sonra bir kız çocuğu kimse güvenir ki...
Allah sonumu hayretsin
yaşıyorum ama acı çeke çeke.en çok da babama üzülüyorumKelimelerin çoğunu yanlış yazmışsın ama ben anladım seni.
Hayatın nasıl başlıyorsa illa ki öyle devam ediyor gibi.
Benim hayat da pek iç açıcı değil ama dimdik duruyorum, yıkılsam kaldıranım bile olmaz.
Bırak kaldırmayı görmezden bile gelirler.
Eşim dediğim hayatıma arkadaş olarak seçtiğim insan da buna dahil,
Her ne kadar çok aşık olsam da ona bile güvenemiyorum.
Kız çocuğuysan ve anne babana bile güvenmiyorsan hayat çok zor, bunu en iyi ben bilirim
Ama Allah bizi bu dünyaya getirdiyse yaşamak da mecbur
Tutunacak tek dalım var o da Allah.
güven duygum yok, herşey kontrollü olsun istiyorum.bu her yaptığım şeyde mevcut.yaptığım evrağa on kez bakarım, evden çıkmadan on kez ocak açık mı diye bakarım.kendime de güvenmiyoroum sanırım.hep kontrol...yavaş yavaş yeniyorum bunuGecmiş olsun umarım onemli birsey degildir.Allah yardimcıniz olsun zor
kıyamam sana..bu gece vakti rikkatime dokunan en dokunaklı mevzu...Her defa haberi taze bir müjde; her defasında geç gafletten vecde O var...benimki sadece bir iç döküş...Hayatıma bakıyorum da üniveristeye başlarken yirmi yıl sonrasını görseydim yıkılırdım...yani istediği gibi olamayan kızını dışlayan bir baban olacak, seni gördükçe hakaret edecek deseler.ve sonra evleneceksin bir umut deyip, o adam çocuk benden olmayabilir diyecek, sana hakaret edecek, seni dövecek .sonra bir işin olacak...ama o işte de seni yeterince başarılı bulmayacaklar.yavrun kalp hastası olacak....
film gibi gözlerimin önünden geçti.nasıl bir hayat bu ya...yarın boğazımdaki şişlik için genel cerraha gidicem.bunladım kızlar.en çok da babamın beni dışlaması üzüyor beni.ama ben onu seviyorum.onun bir parçasıyım, burnu kanasa üzülürüm...
bugün oğlanı almaya babam gittim de, tribe girmiş kapıları vuruyor, anahtarım olduğu halde zile basmışım diye hakaret hakaret...
oysa keşke tutunacak alım olsaydı, güvenecek biri, ama yok.babama bile güvenmediikten sonra bir kız çocuğu kimse güvenir ki...
Allah sonumu hayretsin
Cok gecmis olsn insalah'önemli bsy ckmaz hayata gelince cocugunuz ne kadarlıkbenimki sadece bir iç döküş...Hayatıma bakıyorum da üniveristeye başlarken yirmi yıl sonrasını görseydim yıkılırdım...yani istediği gibi olamayan kızını dışlayan bir baban olacak, seni gördükçe hakaret edecek deseler.ve sonra evleneceksin bir umut deyip, o adam çocuk benden olmayabilir diyecek, sana hakaret edecek, seni dövecek .sonra bir işin olacak...ama o işte de seni yeterince başarılı bulmayacaklar.yavrun kalp hastası olacak....
Allah sonumu hayretsin
4 yaşında.bebeklik fotosu bu.Cok gecmis olsn insalah'önemli bsy ckmaz hayata gelince cocugunuz ne kadarlık
benimki sadece bir iç döküş...Hayatıma bakıyorum da üniveristeye başlarken yirmi yıl sonrasını görseydim yıkılırdım...yani istediği gibi olamayan kızını dışlayan bir baban olacak, seni gördükçe hakaret edecek deseler.ve sonra evleneceksin bir umut deyip, o adam çocuk benden olmayabilir diyecek, sana hakaret edecek, seni dövecek .sonra bir işin olacak...ama o işte de seni yeterince başarılı bulmayacaklar.yavrun kalp hastası olacak....
Burda herkes ailene olumsuz yorumlar yapabilirler fakat tüm konularını ve yorumlarını bildiğim için ailene çok üzülüyorum ne çektirdin o insanlara yıllarca arkanda koşturmuşlar arkanı topluyorlar halen ve utanmadan şikayet ediyorsun eşinle işinle ailenle kreşle uçan kuşla problemlisin bir kendine çeki duzen versen artık aileninde yakasından düşte rahatlasınlar artık
Tum konularıını bilmeden yorum yapmayın ben ailesine daha çok üzülüyorumkıyamam sana..bu gece vakti rikkatime dokunan en dokunaklı mevzu...Her defa haberi taze bir müjde; her defasında geç gafletten vecde O var...
kalacak kim var ki dost tomarından..sana daha yakın şah damarından O var...canım Allah yardımcın olsun..
Burda herkes ailene olumsuz yorumlar yapabilirler fakat tüm konularını ve yorumlarını bildiğim için ailene çok üzülüyorum ne çektirdin o insanlara yıllarca arkanda koşturmuşlar arkanı topluyorlar halen ve utanmadan şikayet ediyorsun eşinle işinle ailenle kreşle uçan kuşla problemlisin bir kendine çeki duzen versen artık aileninde yakasından düşte rahatlasınlar artıkgüven duygum yok, herşey kontrollü olsun istiyorum.bu her yaptığım şeyde mevcut.yaptığım evrağa on kez bakarım, evden çıkmadan on kez ocak açık mı diye bakarım.kendime de güvenmiyoroum sanırım.hep kontrol...yavaş yavaş yeniyorum bunu
Ne yapmis ki ailesineBurda herkes ailene olumsuz yorumlar yapabilirler fakat tüm konularını ve yorumlarını bildiğim için ailene çok üzülüyorum ne çektirdin o insanlara yıllarca arkanda koşturmuşlar arkanı topluyorlar halen ve utanmadan şikayet ediyorsun eşinle işinle ailenle kreşle uçan kuşla problemlisin bir kendine çeki duzen versen artık aileninde yakasından düşte rahatlasınlar artık
Ne yapmis ki ailesineBurda herkes ailene olumsuz yorumlar yapabilirler fakat tüm konularını ve yorumlarını bildiğim için ailene çok üzülüyorum ne çektirdin o insanlara yıllarca arkanda koşturmuşlar arkanı topluyorlar halen ve utanmadan şikayet ediyorsun eşinle işinle ailenle kreşle uçan kuşla problemlisin bir kendine çeki duzen versen artık aileninde yakasından düşte rahatlasınlar artık
KAç yıldır tüm hayatını yazan bir üye kendisi okudugum için biliyorum şahsi fikrimi paylastım sizde okuyabilirsinizNe yapmis ki ailesine
Sen yeni üyesin... disaridan mi takip ettin? Evet baya konu acmis ....KAç yıldır tüm hayatını yazan bir üye kendisi okudugum için biliyorum şahsi fikrimi paylastım sizde okuyabilirsiniz
Evet üye degildim takip ediyordum amaSen yeni üyesin... disaridan mi takip ettin? Evet baya konu acmis ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?