hayaller mi yoksa aşk mı?

nazlikiz22

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
57
0
16
Çanakkale
kızlar benim 5 senelıik bir birlikteliğim vardı geçen gün ayrıldık. Bana yalnız kalmak ıstedıgını daha yapıcak hayallerı oldugunu soyledı onun hayalı bı karavan alıp ıstedgı yerde hıc bısey dusunmeden gezmek yasamak tek basına. Ama benide seviyor biliyorum senı sevıyorum ama hayalımı gerceklestırmeden ıstesemde mutlu olamayız dıyo hep aklım orda kalıcak bılıyorum mutsuz olucaz dıyo. Ne dicemi bilemiyoum ailesi bu yaz nısan yapmak ıstemıs fakat hazır olmadıgını soyledı bana bı taraftan hak verıyorum daha okulu bıtmedı ne işi var ne kenarda birikmişi ve one surdugu en onemlı sey hayalı senı bırakmak ıstemıyorum ama mecburum dıyo daha ne kadar bekleyebılrısınkı benı dıyo aılen sormıcakmı sana dıyo kendı aılesı bıraz tutucu bı aıle uzerıne gelmısler heralde bıraz oda baskıyı sevmıyo. Geçen gün buluştuk beraber ağladık kollarımda ağladı resmen senı sevıyorum ama mecburuz dıyo mecbur degılız dıyorum bıseyler soyluyorum bı fıkır uretıyorum kapattı kendını ıyıce benı bıle duymuyor artık. Bi hayalı ıcın benden vazgecmesı gerekmıyo ben ona hayalınden vazgec demıyorum hakkımda yok boyle bıseye ama benı hem sevıp hemde severken ayrılmamızı kaldıramıyorum. Nasıl bı yol ızlemelıyım kızlar yardım edın.

Çok saçma geldi bana yanlız :26:

Biz sevgilimle hep hayal kurarız. Birlikte yapmak istediğimiz gitmek istediğimiz çok yer var. İnsan sevdiğiyle hayal kurmak ister..

Eee karavan tek kişilik mi yani ? Seni alsa yanına beraber gezseniz hayali olmuyo mu tek mi dolaşıcak yani hayali için :44::44:
Bana pek dürüst gibi gelmedi açıkçası..

Seven hiç kimsede ben hayalim için seni bırakıyorum demez :26: Hayalini sevdiğiyle gerçekleştirir

Yaşlarınız kaç? (Hala okuyor dediğiniz için soruyorum.) Söz, nişan, evlilik gibi sorumlulukların altına girmek istemiyor gibi geldi bana, eğer yaşı da 20'lerin başlarındaysa hak verilebilir. Bir de, kaç yıldır birliktesiniz acaba? Çünkü uzun süreli ilişkilerde ister istemez işi resmiyete dökmek için bir baskı oluşmaya başlıyor, belki o da bu baskıdan kurtulmak istiyordur. Ancak illa ki ayrılmanız da gerekmiyor, acaba kendisi ayrılmak istiyor da bahane olarak karavanla gezme hayalini öne sürüyor olabilir mi?

Son düzenleme:
Dikkatli okumadığım için 5 senedir birlikte olduğunuzu fark etmemişim. Böyle düşününce evet, artık ilişkinizin bir resmiyet kazanması gerektiğinin farkında ve bunu istemiyor diye düşünüyorum.

Karavanayla felan gezmek bence kaçış sebebi olmuş.
İstese bunu sevdiği insanla birlikte de yapabilir ve bu daha güzel olabilir yani bence.
Uzun yıllar olması evet kötü ufak böyle sebepsiz yere bitmesi ama istemiyorsa da yapacak pek bir şey yok gibi.

Sevmek evlenmek için ne yeterli sebep ne de tek sebep..
Senin değil onun istediği zaman evlenmeyi göze alabiliyor musun? Çünkü sen kendince gayet mantıklı bir düşünce kuracaksın, o hayalini gerçekleştirecek ve biz de artık evliliğe hazır hale geleceğiz.. Düz cümle olarak mantıklı dursa da ilişkiniz düşünüldüğünde çok anlamsız ve garip bir cümleye dönüşüyor..
Seni ya da evliliği öncelik sıralamasında hayalinin arkasında bırakan biriyle karşı karşıyasın, unutma.. Hayaller bitmez..
Onun aşkı sana göçebe, karavan gibi..
Dikkatli düşün..
Doğru gelmiyor bana..

Çok saçma..senin buna inanmış olmanda saçma canım..

Karavan mı sen mi diye düşünmüş neye karar vermiş..
Karavan..

İnsanlar sevdikleri için neler neler yapıyor,maddi bir şeye sevdiği (!) kişiyi bırakacak insan sence seviyor mudur ??

Son düzenleme:
Valla insan istese hıçkıra hıçkıra ağlar böyle insanlar çoook... Bunamı inandın yani? Varmı böyle birşey, karavanla dolaşıcam diye sevdiğimden vazgeçicem?? Böyle bir zorunluluğuda ilk kez duyuyorum.. Asla ve asla gerçek olduğuna inanmıyorum bunun canım. Bak gör, araştır yada zamanla çıkar kokusu, asla sebep bu değildir yok böyle bir şey. Ve çokta eminim ki çok yakında hayırlı haberlerini alırsın onun, o gün buraya gelip yazacaksın buna da emimin canım, çok üzgünüm bana kızma ama böyle saçma sapan bir sebepten dolayı insan sevdiğini bırakmaz, böyle bir zorunluluk yok..

anlamadım..niye sen asla karavana binemezsin gidemezsin dememişsin asıl o sana birlikte hayalimi gerçekleştire biliriz demeliydi bence acaba sorumluluk almaktan korkmuş olabilir mi bence sen hemen nişan olmasına gerek yok felan de birbirinize zaman verin madem seviysunuz..inşallah hakkında hayırlısı olur

Karavanı size tercih etmiş hala seviyor diyorsunuz. Sizi o kadar sevse hayalini sizinle gerçekleştirirdi.

Maksat karavan değil herhalde...:)
Öyle olsa,çift olarak da seyahat-macera planlanabilir.

Asıl sorunu evlilik sorumluluğu,monotonluk korkusu,nikahla beraber özgürlüğün biteceğini düşünmesi vs...
Daha yapmak istediğim çok şey var demek istemiş anlaşılan.
Eh buna söylenecek söz yok,kendisi bilir.Zorla bağlayacak değilsin.

Bence hiç üsteleme,dram yapma.Hatta evet benim de yapmak istediklerim var de...
Büyük ihtimalle birkaç aya kadar çark eder gibi geliyor bana :)

Ay gece gece güldüm yaa kusura bakma
Evlenip karavanda yaşayalım aşkım deseydin yaaa..
O ne biçim aşk öyle ayol

Ben erkek arkadaşını anlıyorum çünkü benim de buna benzer bir hayalim var valizimi toplayıp tek başıma bir yerlere gitmek, yurt dışı olabilir mesela, canım sıkıldığında da farklı bir yere taşınmak, ama mutlaka tek başıma olmalıyım. Gittiğim yerlerde yeni arkadaşlar edilebilirim ama. Böyle bir hayalin sebebi ise şuanki hayatımdan sıkılmış olmam, ailem arkadaşlar okul.... Sıkılmış derken daha doğrusu sorunlardan problemlerden ve sorumluluklardan kaçmak istiyorum. Belki erkek arkadaşın da böyle düşünüyordur :44:

o karavanda sen olmayacaksan ne anlamı var ki hani tek başına ne yapacak karavanda :)

Bana saçma geldi. Bir yanda karavanla dolaşma gezme hayali,bir yanda sen..
Ve resmen karavanı seçiyor,ne kadar garip. Seven bir insan bu cümleyi bile kuramaz sanıyorum ki..
Bence bu bir bahane oldu. Baktı ki diğer türlü bir şeyler söylese olmayacak, böyle biraz demoralize edeyim demiş.
Ve başarmış da. Canım zor biliyorum,ayrılık alışmak çok zor ama ondan tamamen kopman senin için en hayırlısı olacak gibi.
Sorumluluk almaktan kaçıyor gibi erkek arkadaşın.
Devam ederseniz eğer,yarı yolda tökezleyebilirsiniz tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…