- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
- Konu Sahibi narantikibi
-
bana göre hayalin ulaşılmaz değil. ama biliyosun ki buna ulaşman için çok sıkı çalışmalısın. sen benden büyüksün ve ben seni şu an kendime örnek aldım. pes etme, yılma. kim ne derse desin. sen bu hedefine nasıl ulaşacağını biliyorsun. bende büyüdüğümde senin gibi olacağım üzülme. pes etme. :)
Bu yaşta hayatını böyle planlaman önüne hedefler koyman çok hoşuma gitti
Bravo sana
Sen ne istediğini biliyorsun,yolunu çşzmişsin başarı seni bekliyor kolay gelsin
Niye dalga geçiyor olabilirler? Yapacağına inanamıolardır kendi hayatkarından çıkarımlarıyla
Onlar da 19 yaşında böyle aklı başında olsalardı olurdu dimi
Enerjini emer böle insanlar nie konuşuosun nie kafana takıosun ki ?
Bizim komşu da bu sene sınava girecek bu öyle bi bölümde okuyacakmış ki okurken buna iş vereceklermiş -en az 3500 TL maaş- o da okurken kazandığı o parayla hem okuyacakmış hem ev için kredi çekip onu ödeyecekmiş hem de evi geçindirecekmiş.
Bu bana göre hayal. Ama sizinki hayal değil, azmederseniz yapabileceğiniz birşey.
Bu söylediğiniz bana göre de hayal öyle bir bölüm varsa bizde okuyalım ama ben zaten onlara hem okucam hem çalışıcam bir de üstüne ev yapıcam demiyorum gayet makul bir hedef yani isteyen de başarabilir.
destek olmayan insan hayatta hedef bilmeden yaşayan insanlardır canım hayat bana bunu öğretti.aklında ne varsa onu yap bu ne dedi bu ne yaptı deme.inadına yap ki utansınlar dediklerine.niye olmasın niye alınmasın kredi diye bişivar.
Yani öyle bi bölüm olsa herkes o bölümü okur :) Hem tek de değilmişsiniz erkek arkadaşınızla yaptığınız bi plan bence gerçekleştirmemek için bi neden yok.
Sizinle dalga geçenler aklını kullanamamış yıllarca çalışıp 1 ev alamamışsa bu sizin değil onların sorunu :)
Canım memurlarında aldığı maaş belli,tek başına altından kalkabilirim diyorsan yap tabi
Sonuçta bi kredi çeksen yıllarca ödeyeceksin
Hayal değil tabiki ama , kolay da değil
hayallerın ulaşılmaz değil sıkı çalışırsan gerçekleştirisin
ama hayallerını gerçekleştırmeden kımseye bahsetmesen daha ıyı edersin
gunumuzde insanların mutluluk kaynağı başkalarının mutsuzluğu olmuş
insanları mutsuz etmeyi hevesini kırmayı iş edinmiş insanlar var
eskiden bende takardım o ne dedi bu ne dedi inanki bir düştüğün zaman etrafındaki çakalları görüyo insan.şimdi inadına o insanların yanında mutsuzsam da mutluyum diyorum.çekemeyen çatlasın misali.çok haklısın canım onlar zamanında yapamadıysa şuan önümüzde bir sürü imkan var bende demiyorum ki peşin para şak diye alacağım :)
Çok inat ediyorum zaten öyle konuştukça daha çok hırslanıyorum
Zaten şuan hedefimizi bilen erkek arkadaşımın ailesi onlara da konuyu hani belki üç beş kuruş destek olurlar diye açtık hani evlenmeden öncesinde başlayalım diye ama tepkileri yazımda olduğu şekilde oldu malesef. Bende dedim ki biriktirdiğimiz paradan haberleri bile olmasın gereken ne varsa alsınlar yeter ki bizim paramız ev için dursun dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?