Hayaller ve dalga geçen insanlar....Yardım edin arkadaşlar...

sana kat kat kat kat bravo tebrik ederim vallahi :) gerçekten hayatta hedefi olmayan insanlar bizim hedeflerimize gülüyor hedefi olanlarda siz buradaki arkadaşlar destek oluyorsunuz :)

sakin sakin hayallerinden vazgecme ve hayalin buyugu,kucugu olmayacagini bil..hayal etmek basarmanin yarisidir derler bu soz kesinlikle ozellikle quantum acisindan..

inan bana bu dunya da olmicak bisey yok..kucuk ve sinirli beyinlerine buyuk gelen hayalleri imkansiz sayan guruha gul gec zamani gelince el sallicaksin :)

benimde coooook coooook buyuk hayallerim hatta gerceklerim var..

vazgeçmeyi hiiiçç miii hiiçç düşünmüyorum daha bu hedeflerimin bir kısmı gerisi de var ama onlar daha ufak tefek bu durumumu pekiştirecek durumlar inşallah onları da bunu gerçekleştirdikten sonra başarıcam :)

gülüyorum geçiyorum zamanı geldiğinde kocaman kahkahalarımla mutluluğumla el sallayacağım :) utansınlar!

umarım sende gerçekleştirirsin bol şans :)

Büyük hayaller kurmak küçük insanların işi değildir.
Benim bir arkadaşım çok çalışıp 5 senelik okulu 4 senede bitirdi.
Olmayacak şey değil.
Sen aldırma boşver hedefine kilitlen.
İnşallah aşamayacağın büyüklükte bir engelle karşılaşmaz hedefini gerçekleştirirsin..

bende 4 senelik okulu 3.5 senede bitirsem hedeflerime başlamam için yeterli bence de olmayacak şey değil umarım dediğiniz gibi bir engelle karşılaşmam destek artık zaten beklemiyorum onlardan da bari başkaları köstek olmasa tek istediğim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…