Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır beni çok üzen bir konuyu sizinle paylaşmak ve öneriler almak istiyrm. Bu sene evlendim.düğün günüm kötü niyetli insanlar yuzunden kötü geçti. Eşimin akrabası takı sonrası hemen arkamizda gelip ailemden insanların gelmesine engel oldi kovdu bagormaya başladı beni ittirirken gelinliği min etek ucu takılıp yırtıldı. Odaya girer girmez uzerimdrkilere saldırdı yerlere takıyi dusurdu.esimin ailesi takiyi almayacaklardi. O gün sürekli ablama sizin işiniz bitti kız tarafı bitti söylenir durdular.ben takı odasında ağlarken karşımda umursama dan durdu kuzenleri bana güldüren. Eşim o an tepki verdi böyle olmaz die sonra dışarda eşim için beni odadan kovdu die dedikodumuzu yapmışlar ve tum bunlara kayinvalidem bizi savunmak ve yanımızda olmak yerine onun yanında ama yaptığını güya dogrulamiuor.kendi oğlunu üzdü beni geçin.ve sorun da su o güne dair içimde kaldı hersey 1 saat odadan çıkamadım ne gelinliği mi anladım ne heyecanımi.hevesim kuşağında kaldı. Düğüne gittik gelini gördüm ağlamaya başladım insanlardan nasıl saklayacagimi bilemedim.çok uzuluyrm.kayinvalidemi ne zaman açılsa bitti gitti Dior bi daha olmayacak ama bu dediğimde evet olmaz Dior ne kadar basit onlar için.ama eşim ve ben için çok uzucü. Bunu nasıl aşabiliriz ağlama krizlerinden kurtulmam lazim