hayaller...

Hayaller asla gerçekle örtüşmez.
Hayallerde her şey mükemmeldir oysa gerçekler hem acıyı hem tatlıyı içerir.
Belki maddi anlamda hayale ulaşmak mümkün olabilir ancak maneviyatla gönülle ilgili olan hayaller çok da gerçeğe yakın olmuyor.
Günümüzde çoğu genç kızın sıkıntı çektiği şey bu mesela. "Evliliğe alışamıyorum, eşim çok değişti" vs vs
Prenses ya da kraliçe olacaklarını düşünüyorlar, her akşam gül buketleriyle karşılaşacaklarını umuyorlar. İş reele gelince olaylar değişiyor.

Hayal kurmayi biraktim. Agactan düsen Yaprak misali ordan oraya savruluyorum

Aynen ya

Evlenmemeye dair hayallerim var. Onlardan biraz bahsetsem kabul olur mu?
Okulun bitmesine çok az kaldı. Okul bittikten kısa bir süre sonra kendi paramı kazanıp öğrenim kredisi belası borcumdan mümkün olan en kısa zamanda kurtulup kendi hayatımı inşa etmek üzere adımlar atma hayallerim var. Aile evimden ayrılıp kendi evimi, düzenimi kurmak istiyorum. İstediğimi istediğim zaman yapabildiğim, sadece benim koyduğum kurallarla işleyen bir düzen, hayat... Bunun yanında düzgün bir kariyer, düzgün bir iş. Mesleğimle alakalı kendimi geliştirmek falan, bunlar. Yanlış anlamayın, sözüm meclisten dışarı ama en büyük hayali evlenmek, çocuk doğurmak olan insanlar bana anlamsız geliyor. Biliyorsunuz ki hayatta yapılacak çok fazla şey var evlilik dışında.

Tabi bir de arabam olsun istiyorum onu eklemeyi unutmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…