- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- 118
- Konu Sahibi rapunzel4131
-
Neden düğünün de istediğin gibi olmayacağını düşünüyorsun ki? Nişanın istediğin gibi olmadığı için yaşadığın hayal kırıklığı mı böyle düşünmeye itiyor seni, yoksa başka sebepler mi?
Herkesin önüne türlü engeller çıkıyor, herşey hayallerimizde ki gibi olsaydı, sorun yaşayan insan da olmazdı.
niye bu kadar karamsarsın ki canım hayatta olmucak şey yok şartlar mı el vermio sorun tam olarak ne ben tam anlayamadım
Daha çok hayalkırıklıkları yaşayabilirsiniz.
İşler istediğiniz gibi gitmediği zamanlar olacaktır.
Hemen yıkılmayın.
Düğününüz için elinizden gelenin en iyisini yapın. eksikler için de dert etmeyin.
insan istediği şeyler yolunda gitmeyince hayal kırıklığı yaşar sizi anlıyorum, ama elinizden geleni yapın bu sizin ve nişanlınızın düğünü olucak kimsenin karışıp sizi hayallerinizden mahrum etmeye hakkı yok. Allah nasip ederse ilk ve tek düğününüz olucak bu o yüzden içinzde hiç bir ukte kalmamalı. nişanlınızda sizi anlayışla karşılarsa bir sorun çıkmaz ve herşey gönlünüzce olur umarım
Keşke her şey gönlünüze göre olsaydı.
Fakat bir de şöyle düşünün.
İmzaya bir kaç saat kala ayrılan çiftler oluyor.
Ya da hiç düğün yapamayıp sadece nikah yapan çiftler.
Bence daha kötü ihtimalleri göz önüne alarak, şu an ki durumunuz için şükretmelisiniz.
Umarım düğününüzde hayal kırıklığı yaşamazsınız.
Hayatlar ya da insanlar üzerine fazla beklentide olmamak gerek, fazla hayal kurmamak..
Sonuçta gerçekleşiyor ya da gerçekleşmiyor ve nihayetinde böyle hayal kırıklıklarına uğruyoruz..
Biraz akışına bırakmak gerek hayatın başarabildiğimiz kadar..
Belki de o bahsettiğiniz nişan,düğün,kına gibi şeylerin hiçbiri istediğiniz gibi olmadı/olmayacak... Ama sonrasında mutlu olabilmek daha önemli...
Bu forumdan gelinliğine,kınasına,düğününe,düğün fotoğraflarına kadar çok çok beğenilen,heves edilen üyelerden birinin evliliğinin iyi gitmediğini öğrendim yakın zamanda.
Oysa işler yolunda giderken ne kadar sık uğrardı foruma, marka gelinliğiyle ilgili konu açardı,bakın gelin ayakkabılarımı aldım hem de şu marka derdi, gideceği yurtdışı seyahatinden bahsedip siparişi olan var mııı derdi, ama bir düşündüm şimdi hiç ortalarda yok. Merak edip profiline baktım arada sırada girip eşiyle sorunlarından bahsetmiş en son.
Böyle mi olmak istersiniz yoksa mutlu bir evlilik yaşamak mı?
Benim de istediğim gibi olmadı kınam,düğünüm,nişanım,gelinliğim,alışverişim...
Ama eşim şimdi herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyor çok şükür
Allah'ın gücüne gider derler ya ben ona çok inanıyorum. Çok fazla şikayet etmemek lazım.. Olanla yetinilmeli sonrasına bakılmalı bazen ..
Öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım.Nisanlım anlayışla karşılıyor çünkü nisan içimde kaldığını biliyo ve çok üzülüyo.. ama napsın şartlar el vermiyor bazen..gurbette düğünüm olacak benim akrabalarımdan çok az kişi gelecek. Nisanlımın ailesi ve akrabaları tesettürlü toplasan 5 kişi açık bulabilirsin. Bende onların içinde iddalı gelinlik giymek istemiyorum kendim rahatsız olurum o bakışlardan
Çok Hayal kırıklıkları yaşadım. Düğünüm istediğim yerde olmayacak. Nişanlımın Eniştesinin Düğün sarayı var orda yapacaklar.. Gelinliğim desen yine istediğim gibi olmayacak nisanlımın ailesi tesettürlü ben ise açığım. Orta yolunu bulucaz.. Ama yine de hayalimdekini giyemicem..
Evet canım dediğin gibi sende rahat edemezsin gerçekten. ama olsun sonuçta gelinliğini giyiceksin allah nasip ederse öyle çıkıcaksın baba evinden daha ne olsun, en güzel duygu bu zateneğer kına gecesi falan yapıcaksınız kendi tarafınızda orda istediğin bir kıyafeti giyip azda olsa içinde hevesin kalmaz bence.
Ben de açığım ama düğünümde uzun kollu dantelli bir gelinlik giymeyi hayal ediyorum asil geliyor gözüme, ama tabii beğendiğini giymeli insan, orta yolda buluşacağız dersen böyle birşeyde düşünebilirsin
Bir şey farkettim, hep sen ayak uydurmaya, uyum sağlamaya çalışarak hayallerinden vazgeçiyorsun, biraz da onlar bunu denese?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?