Hayallerimdeki insan olmak

lilyy26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
117
45
3
35
Herkese merhaba. Kendimi bildim bileli ozguven eksikligim var. Genelde evde zaman geciren kendi halinde biriyim ama boyle olmak istemedim hic bir zaman, sanki bi seyler beni zorluyo bu duruma. Neseli sosyal civil civil birisi olmak istiyorum. Her gece bunun hayaliyle uyurken bunu gerceklestiremiyorum. Sizce hayalimdeki insan olabilir miyim; yoksa yalnizlik ve sessizlik benim kaderim mi?

Okul, kurs herhangi bir sosyalleşebileceğin ortam oluşturursan hayallerin gerçekleşebilir.

bana benzeyen bir kişi daha :))
kaderin öyle mi olur bilmem ama eğer istersen sosyal hayatını aktif hale getirebilirsin. mesela bir kursa yazılmakla başla ya da okul arkdaşların varsa onlarla takılabilirsin.
bende senin gibiyim ama halimden memnunum açıkcası. çok arkadaşım oluyorda ne oluyor kazık atmaktan başka bir işe yaramıyorlar ne yazık ki.. bu yüzden böyle iyi benim için

Bütün gün evde olsan bile iç huzurun olduktan sonra o ev sana cennet gelir..Aç haberlere bak sonra dön kendine haline şükret....
Ne dedim de böyle sert cevap verdiniz anlamadım ki evde mutlu olmadığımı da söylemedim zaten. Haberlere bakmadığımı nerden çıkardınız ayrıca benim konumla ne alaka

Cıvıl cıvıl olmak zorunda değilsin. Kendine göre bir çevren 2-3 iyi arkadaşın olsun yeter.

Çok arkadaş olması iyi değil gerçekten, sosyal olmak da cok arkadaş demek değil bence zaten teşekkürler yorumunuz için

Herkesin karakteri farkli belki hergun neseli civil civil bir insan gibi olmaya calismak seni mutlu etmicek.
Okuyor musun calisiyor musun yani hic bi kac arkadas edinecek ortamin yok mu?
Hic birsey yapamiyorsan cik disariya kendine kahve ismarla etraftaki insanlari seyret surekli evde durmak zorunda degilsin.

Cıvıl cıvıl olmak zorunda değilsin. Kendine göre bir çevren 2-3 iyi arkadaşın olsun yeter.
Onlar var zaten. demeye çalıştığım o değildi zaten, kişiliğimi değiştirebilir miyim anlamında sormuştum yanlış anlaşıldım sanırım

Ne dedim de böyle sert cevap verdiniz anlamadım ki evde mutlu olmadığımı da söylemedim zaten. Haberlere bakmadığımı nerden çıkardınız ayrıca benim konumla ne alaka
Ben sert birşey söylemedim iç huzuru kasdettim bu kadar yanlış anlamaya musait olmayın konumla ne alaka??? Cevabımda şu alaka kardeşim iç huzur,şükretmek gerek ..Yanlızlık ve sessizlik senin kaderin değil allah var yanlız degilsin..Kisiligini degiştirmek karakterini düzeltmek istiyorsanda oku yaradan rabbinin adıyla

universiteye başlayacağım. arkadaşım var zaten, yukarıda da dediğim gibi aklımdakini düzgün anlatamadım sanırım. sessiz karakterli bi insan sonradan açılabilir mi diye sormaya calışmıştım mutlu eder mi etmez miden ziyade tesekkürler cevabınız için​

tabiki o konuda haklısınız yanlış anladıysam özür dilerim. sükrediyorum tabi ama bu karakterimden dolayı çok zorluk çektim şimdiye kadar o yuzden böyle bi soru sordum. tesekkürler cevabınız için

Öz guven maalesef kolay elde edilmiyor, ben unv mevzunu iyi bir isi olan bir insanim ama özgüvenim yok. Belli etmemeye calisiyorum ama verilmesi gereken kararlarda cok zorlaniyorum mesela.
Biryerde okumustum ilk okul zamaniyla baglantisi varmis, bende o donem zor gecti, birde spor iyi geliyormus :)

Sosyalleş . .
Kurslara etkilinliklere katıl . .
İstediğin gibi biri olmak senin elinde. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…