- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
- Konu Sahibi istanbulsultani
Merhaba günlüğüm 
Artık istediğim kiloya gelip hiç almamak üzere vermek istiyorum bu fazla kilolarımı buna inanıyorum daha önce yapmıştım şimdi neden yapamıyım üstelik daha çabuk ve egzersizlerle
burada yediklerimi ve spor günlüğümü paylaşmaya çalışıcam :126:
öğrenciyim yaz derslerim önümüzdeki hafta başlıycak o zamana kadar ne kadar verirsem kardır derslerim bitince kendimi salmış manisada +10 kilo almıştım eve gelincede kafaya takmadım yok derstir sınavdır sonra gömleklerim olmayınca baktım giyicek bişey kalmamış ama artık eski bedenime geri dönüp hatta fazlasıyla verip o small gömlekleri bolca giymek var hedefimdee
Başlangıç kilo: 60
Şuan ki kilo: 54.7
Hedef kilo: 48 (belki ilerleyen zamanda yeterli gelmezse hedef 45 olur)
diyetdaşlık etmeyen varsa buyrunuz efenimmmm

Artık istediğim kiloya gelip hiç almamak üzere vermek istiyorum bu fazla kilolarımı buna inanıyorum daha önce yapmıştım şimdi neden yapamıyım üstelik daha çabuk ve egzersizlerle

burada yediklerimi ve spor günlüğümü paylaşmaya çalışıcam :126:
öğrenciyim yaz derslerim önümüzdeki hafta başlıycak o zamana kadar ne kadar verirsem kardır derslerim bitince kendimi salmış manisada +10 kilo almıştım eve gelincede kafaya takmadım yok derstir sınavdır sonra gömleklerim olmayınca baktım giyicek bişey kalmamış ama artık eski bedenime geri dönüp hatta fazlasıyla verip o small gömlekleri bolca giymek var hedefimdee

Başlangıç kilo: 60
Şuan ki kilo: 54.7
Hedef kilo: 48 (belki ilerleyen zamanda yeterli gelmezse hedef 45 olur)
diyetdaşlık etmeyen varsa buyrunuz efenimmmm

Son düzenleme: