hayallerimi aldı elimden..

boşanmak üzereyim daha öne açtığım konudan bilenler vardır belki. eşimi çok seviyorum ama doğru insan değil benim için. kurduğum hayallerimde hep o vardı şimdi hepsi yok oldu.. boşanmak isteyen, kalbi kırılan, kandırılan benim neden şimdi acı çekiyorum. hayallerimi elimden aldığı içinmi, hala onu seviyorum sandığım için mi, biraz sabretseydim düşüncesinden çıkamadığım için mi. ne olur yardım edin çok kötüyümm hemdeee çokkk
merhaba size bişey sorabilirmiyım
aynı sorunu yaşıyorum

belki yardımcı olursunuz

lütfen

merhaba size bişey sorabilirmiyım
aynı sorunu yaşıyorum

belki yardımcı olursunuz

lütfen
Bu konu 2012 yılına ait farkında mısınız diye hatirlatmak istedim. Isterseniz sorununuzu yeni bir konu olarak açın boylece daha cok mesaj alabirsiniz bence.

boşanmak üzereyim daha öne açtığım konudan bilenler vardır belki. eşimi çok seviyorum ama doğru insan değil benim için. kurduğum hayallerimde hep o vardı şimdi hepsi yok oldu.. boşanmak isteyen, kalbi kırılan, kandırılan benim neden şimdi acı çekiyorum. hayallerimi elimden aldığı içinmi, hala onu seviyorum sandığım için mi, biraz sabretseydim düşüncesinden çıkamadığım için mi. ne olur yardım edin çok kötüyümm hemdeee çokkk
Niye böyle çünkü beynin sana oyun oynuyor. Hep yaşadığın iyi günler aklına geliyor böyle durumlarda. Sonra eğer karşı taraf çok suçlayıcı eleştirel biriyse acaba sabretseydim acaba devam etseydim değişir miydi diye düşünüyorsun. Kendini suçlamaya başlıyorsun. Ama şunu bil bitmesi gerekiyormuş ve bitmiş. Eski konularını bilmiyorum ama kimse kolay kolay evliliğini bitirmek istemez. Olanlar herneyse seni bitirme noktasına getirdiyse kendine daha fazla haksızlık etme.

Back
X