Hayallerimin üniversitesini kazandım ama..

Ahh bu ağzı olan konuşmuyormu bir sana mı oluyor sanıyorsun ..bak sana diyorum güzelim sen hangi bölümü hangi üniversitei yazarsan yaz bir kulp mutlaka bulacaklardı..olay seni düşünmeleri değil olay eleştirmek ,fitnelik işte üzümün çöpü armudun sapı ahh o sap biyerlerine girsin o çok bilmişlerin ,bana neler dediler ben 4 yıllığa gittim bin laf beğenmediler farklı nedenlerden bırakmak zorunda kaldım aaa okuyamadı dediler 2 yıllığaa gittim SENDEN ADAM OLMAZ DEDİLER(Kİ ADAM DEİL BAYANIM ZATEN ) (ve şimdi o meslek üzerine çalışıyorum) türlü laflar 4 yıllık daha iyyimiş mişş mişşşş

YANİ ÖZETLERSEK ONLAR İÇİN CANIM EN İYİ BÖLÜM SENİN GİTMEDİĞİNDİR

arkadaslar bende çok zor durumdayım hatta bazen deliririm diye korkuyorum düsünmekten. ben daha önce kimya bölümünü bıraktım bilinçsizce bir tercih oldu.simdi bilgisayar müh. istiyorum çevre baskısındanda bıktım hala kazanamadı mı yapamadı mı falan diye.halbuki kendi çocukları sınavda barajı bile geçemiyor.öte yandan annemde simdi biz elaleme ne dicez ne yapcaz diyorlar.ya ben bu baskılar yüzünden bu sene sınavda ecel terleri döktüm resmen ne yaptıgımı bile bilemedim.40 bininci oldum biliyorsunuz özel ünilerde tam burslu oluyordu ama ben gittim daha kaliteli bir okul diye puanlarıda yüksek diye özel üniversitenin yüzde 50 burslusunu yazdım ve geldi.ama 5 sene bu para nasıl ödenir inanın bilmiyorum vicdan azabı duyuyorum.biliyorum ki baskılara kulak asıp kafamı bunlara takmasaydım daha iyi yapabilirdim sınavda.benim hayalim itü ya da galatasarayda bilgisayar müh okumak ama ailemede söyleyemiyorum korkuyorum.yine mi sınava gireceksin diye.halbuki bana laf atan kuzenim liseyi zor bitirdi sınavda barajı bile zor geçerken bana söylemedigini bırakmıyor annemin aklını çeliyor diger kuzenimde hala lise acıkögretimde.5 sene bu parayı ödemek bana iskence gibi gelecek okula basladıgımda kafam hiçbisey almıcak derslerde basarılı olamıcam.bir aydır kendimde degilim.birazda karısık yazdım lütfen bana yardım edin.

hayır tabi ki doğru olanı yapmışsın. O insanlar sen tıp kazanabil diye yardım etmediği gibi o meslekten dolayı mutsuzluk duyduğunda da yanında olmayacak, herkesin zevki başkadır madem kendileri olsalarmış. Sor bakalım "siz sevdiğiniz işi mi yapıyorsunuz? "diye
Bir de şu var yani tıp kazanırsın aa neden hukuk okumuyosun derler yani derler de derler bulurlar bi şey , tıp okursun kalp cerrahı olursun aa beyin cerrahı olsaydııı yani boşveer kendilerinden başka hiçbir kimsenin yaptığı doğru değil çünkü seni tebrik ediyorum hayalindeki okulunda,işinde başarılar

Son düzenleme:
çok güzel bir okul kazanmışsın tebrik ederim.birsey merak ediyorum ders çalışma tarzın nasıldı nasıl bir programla çalıştın hangi dershaneye gittin lütfen bende zor durumdayım banada yardımcı ol.tavsiyelerde bulun.bende bilgisayar müh istiyorum.

Kendi hayallerinin peşinde koşacak cesareti olmayan insanlar senin gibi tam da istediğini yapan insanları sevmezler hiç bi zaman..
Yolun açık olsun çok sevindim senin adına. Hiç bozma moralini.
Tıpı kazanan birine 6 sene okuyup napıcaksın 4 senelik bi okula gidip aynı maaşıda alabilirsin diyen birini tanıyorum bende.
İnsanları memnun etmek zor:)

öncelikle tebrik ederim çokk süper benim oğluşumde kazanır inşallah büyüyünce ablası daha 7 yaşında,kazndığın bölüm çokk güzel iyi bir kariyer yaparsın inşallah benim ailemde herkes mühendis ben hariç ben öğretmenim,kardeşim inşaat mühendisi ,kuzenler makina vs,ve çeşitli üniveritelerden,şunu söylim ki tatlı herşey sana bağlı kimseyi tınlama ,inan hepsi şu an çokkk güzel işlerde çalışıyolar ve çokk iyi kazanıyolar beni dinle ve hevesini kaçırma inanki kıskanıyorlar... Ayrıca bizde böyledir kaznırsın niye şunu yazmadın,okulun biter niye evlenmiyosun,evlenirsin çocuk nezaman yani ağızlarını torba gibi büzmek lazımmmmm.

İşini sever,hakkını verirsen doktordan daha fazla kazanırsın...

Bugün konuşurlar,yarın unuturlar boşverrr...

Ama senin elinde hayalindeki diploman olacak,bu senin hayatın başkalarının değil...

O eleştri yapanlar varya eleştriye maruz kalmamak için kendi istedikleri yerine hep başkalarının önerilerini yaşayıp pişman olanlar yada asla erişemeyip kıskananlar
ODTÜ mühendislik yahu tebrik etmek dışında söylenecek söz bulamıyorum....

Sadece cahil insanlar bunu yapsa iyi,rehber öğretmenleri bile gaz veriyor aman puan boşuna gitmesin diye.İki lafı bir araya getiremeyen adamlar hukuk,kandan korkanlar tıp yazıyor bilinçsizce.Önemli olan insanın sevdiği işi yapması kaldı ki sen hayalini gerçekleştirmişsin bundan sonra onların konuşmaya hakları yok

İnsan sevdiği işle ugrasmali yoksa yıllar yılı zor..
Senin için rahatsa başkalarını boşver
Amir Khan 3 idiots u mutlaka izleyin!!!

Canım bir şeyler başarıyorsan mutlaka ve mutlaka aaa şöyle mi tüh keşke böyle olsaymış filan diyenler olacaktır.Ya da senin bölümünü beğenmeyip burun kıvıranlar filan.. Allah ıma bin şükür ben de tam istediğim bi yerde çalışıyorum şu an millet önceden işte orada çalışmak mükemmel ya işte patronumuz için öve öve bahsetmeler filan.İşe bir başladım o öven en çok bayılan arkadaşımın ilk söylediği şey aa orası çok uzak değil mi ya...Sonra diğerlerinden de pek çok uydurmasyon kötülemeler falan falan..Hani bayılıyordunuz hani mükemmeldi:) Böyle insanlar anlatabiliyor muyum bi şeyler başarınca sen mutlaka burun kıvırırlar.Kafanı çevirip kendi işine bakacaksın tınlamayacaksın emin ol böyle..

kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş neden elalemin söylediğini dert ediyorsun ki istedin ve oldu ağzı olan konuşur boşver milleti başarılarr

Ben 10. sınıfa kadar ders çalışmayıp durumu son 2 sende kavrayan gruptanım. Özellikle yaptığım bir şey yoktu. Sadece dersleri iyi dinlemeye çalıştım o kadar. İsteyince gereçkten oluyor. :) Bir sorun olursa özelden de yardımcı olabilirim.

Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. İnanın neredeyse üzülecektim burayı kazandım diye. O kadar çok moral verdiniz ki. Sanırım gerçekten en güzeli elalemin lafını takmayıp kendi kariyerime bakmak. Malesef hiç bir zaman susmayacaklar. Allah herkese nasip etsin. :)

Son düzenleme:
Tebrik ederim tweety :)
Hiç de hata etmedin emin ol. Odtü mezunu birisi olarak keşke diyorum 4 sene daha oku deseler valla koşa koşa giderdim( boşver sen kimseyi takma. Okulunun, ortamın tadını çıkar.
Aynen ben de senin gibi odtü hayalimdi ve şükür ki kazandım bitirdim. Kimseye birşey anlatmak zorunda da değilsin

cnm msj kutun dolu old için msj atamıyorum

Ben de ilk tercihimi daha yüksek yerler ve farklı bölümler tutabilecekken yıllardır kafamda bir üniversite ve bir bölüm vardı 1. bile olsam orası derdim. Kıyametler koptu herkes ikna etmeye çalıştı nuh dedim peygamber demedim yazdım ve gittim. İyi ki de öyle yapmışım diyorum. Bence sen de pişman olmayacaksın. Hayalini yaşadığında kimseyi duymayacaksın bile emin ol, ben çok mutluyum

Kesinlikle hata olarak düşünme. Hayallerini gerçekleştirmişsin. Daha ötesi var mı?

cnm msj kutun dolu old için msj atamıyorum

Boşalttım canım :)

Gercekten cok fazla odtu mezunuyla konustum ve hepsi cok memnundu. Mesela kuzenim baska bi sehirde ayni bolumu okuyor. Gelmis bana oraya girdin ama bir de bitirmesi var bence hic gerek yok odtuye falan dusuk puanli bir yer yeterdi diyor. Kınamak istemiyorum ancak ondan fazla puanla daha iyi bir yere girdigim icin demedigini birakmadi. Tamam desem git kaydini aldir diyecekti. Insanlar neden boyle anlamiyorum. Insan kuzeni iyi bir yere girdi diye sevinmez mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…