- 21 Ağustos 2014
- 524
- 322
- 73
- Konu Sahibi gececikedi
Iyi aksamlar benim lisede baslayan bi motosiklet tutkum var zor bela ucuz bi motosiklet edinmistim sonra esimle motosiklet sayesinde tanisip hizlica evlendik kendiside delisidir buyuzden o eski motorunu satip benimde istedigimle baya pahali bir motosiklet aldik kredisini elimize toplu para gecti kapattik benim suan motorum yok babamda kaldi eski motorum esiminkinide kullanamiyorum cok fazla guclu bi motor buyuzden banada liseden beri gece yatarken hayalini kurup durdugum motoru alalim dedik o oyle asiri pahali olmasada ucuzda degil ancak alirsak ev alamicaz bisure oyle diyim yani bi karar vermem lazim cogunuz diyecek tabiki ev al motor varmis zaten bitane ne gerek var ama soyle dusunun senelerdir benim olmasini istedim hep bu benim icin inanilmaz buyuk bir tutku ve suan alabiliriz ama ev konusuda kafami kurcaliyor biyandan senelerdir bekledigim hayallerim agir basiyor aslinda buyuk ihtimal motosikletimi sececegim ama fikir almak istedim neden onuda bilmiyorum evi secersem pisman olacagim gibi geliyor gordugumde icim gidiyor cunku keske kullanip o tada varabilsem diye cunku hic kalite bi motor kullanma sansim olmadi suan ayagimin dibinde alti ustu bi motor bilmeyen icin ama bende ayri yeri var iste senelerdir aklimi tirmalayan seytanda bu
Eklentiler
Son düzenleme: