hayallerine ağlayanlar....

elidada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
703
2
96
Diğer
:gitme:bunu neden buraya yazıyorum bilmiyorum sadece paylaşmak istedim.güzel günlerini hayal edip yaşayanlar varmı? hatta ağlayanlar hayat bu kadar kötü olmak zorunda mı?:gitme:

kotulukler olmazsa ıyılıgın degerlı anlasılmaz kı..
her kotulugun bı sebebı vardır kendımızı gelıstırmemız hayata bakısımızı belırlemız ıcın arada kotuluk acı mutsuzluklarda gerekıyo..
mutlu oldugumuzda nasıl hesabını yapmıyo ıse mutsuzlugunda yapmamalıyız..
hayallermı ınsan hayalı olmadan yaşayamaz..

valla nasıl biterse bitsin yaşanan bütün şeyler benim yanıma kardır.. hepsi bana bişeyler katmıştır.. benim de oldu hayallerim ve ardından gelen hayalkırıklıklarım ama bütün anılar beni gülümsetir.. daha yaşanacak o kadar güzellik var ki.. bazen anılara yas tutmak değil onları tebessümle geçmişe emanet etmek ve umutla gelecek güzel günlere bakmak lazım..

buda geliiirr buda geçerrr ağlaaamaaa türküsü geldi aklıma...
valla eskiye takılıp anı yaşayamamak kötü. hep anı yaşayın. geleceği güzel planlayın.insan beyni kötü anıları unutmaya çalışır hep. iyiler kalır geçmişe dair.hep geçmiş özlenir.. bugünde geçmiş olcak bugünüde özliceksiniz. o yüzden anı kaçırmayın yaşamınızı siz keyifli hale getirin...

Hayaller hayal kırıklıkları olucak tabi hayat güzelliklerle dolu değil iyilikde war kötülükte önemli olan biziz güzlü olmamaız güçlü bir şekilde atlatmamız herşeyi opuyorumnanaktan güzellikler diliyourm herkeze

anın tadını yaşamalı
acıyı zevke dönüştürmek lazımzemuszemuszemuszemus

Back
X