• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleriniz

kocamla,ilerde olursa çocuğumla sağlıklı,huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşlanmak benim hayalim
bi de kpss yi kazanıp atanmak....

severek yapacağım hayırlı bi işim..
beni çok sevecek hayırlı bi eşim..
ve şunu tatmadım demeyeceğim aşım olsun..
ailem sevdiklerim sağlıklı mutlu olsun:)

valla öncelikle sevgilimin atanması...
sonrasında hayal(imiz) diyeyim,5-6 yıl sonra ya bir küçük kafa,ya kozmetik shop ya da cinecafe açmak...
bakalım :16::16::16::16:

Dgs yi hayırlısıysa kazanmak ki bunu çok istiyorum hatta kazanırsam adak adadım.
2 sevdiğimle yeniden birleşmek ama bu sefer her şey çok güzel olmak şartıyla bir daha hiç ayrılmıcakmış gibi.
Ve sağlık mutluluk huzur..

Benim hayalim dünyayı dolaşmak,göçebe yaşamak,akademisyen olmak,incecik şık bakımlı olmak,yurtdışında yaşamak,her türlü kültür etkinliklerine katılmak,tutkulu bir aşk yaşamak,kemanda profosyonelleşmek,ilerde evlenmek istersem sevdiğimle 27-28 yaşında evleniyim ve tek çocuğum olsun.

Eşimin gözlerimin içine bakarak, "bebeğimiz olsun" veya bununla alakalı bir cümle kurması =)
Bazen içten içe çok sinirleniyorum =)
Bazen çoooooook mantıklı olmaktan, ileriyi düşünmekten bunalıyorum, düşüncesizce hareket etmek istiyorum..

Evim artık bitsin... Hamileysem eli ayağı sağlam,sağlıklı ve mümkünse dünyalar yakışıklısı oğluma yakışır hayırlı cici bir kız olsun :)
Eğer uzun süre daha terfi alamayacaksam;Bir yerden yüklü bir ikramiye vursun. Bende oturup evde çocuklarıma bakayım. Kendime de minicik bir bijuteri açayım. Dostlar alışverişte görsün. Çocuklarım okusun. Bahtları güzel olsun. Eşimde emekli olsun. Bir yazlık alalım ohhhh elele dünyanın keyfine varalım.

Back
X