• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalleriniz

:69:hayalim afrikada anaokul öğretmeni olmaktı...fakat sosyal hizmetleri kazandım..ama hayalim yina aynı...afrikada çalışmak:69: ve afrikalı bi kocayla evlenmekti...şimdi afrikalı bi sevgilim var :16::16: umarım hayallerimi onunla gerçekleştirebilirim:69::69:

Neden afrikalı :1::1:

Yaklaşık 4 senedir tek hayalim artık üniversiteden mezun olup kendi paramı kazanmak, kaldı 1 sene :)) ve okulum bittikten sonra da erkek arkadaşımla artık daha ciddi bir adım atıp, nişanlanmak istiyorum :3:

Üniversiteli olmak:65:
sanırım şuan en büyük hayalim bu:61: artık öğretmen aday adayı olmaktan öğretmen adaylığına terfi etmek istiyorum:1:
sonra da sevgilimde bi gece bile olsa birlikte uyuyup birlikte uyanmak istiyorum:69:

İç huzur istiyorum, sağlık, sevenlerimin hep benle olmasını ve işimde yükselme ayrıca iş tatmini... :3:
Bir de Volkan'ımla kendi evimizde yaşamak! Seneye bugün inşallah hayırlısıyla! :78:

ailemle birlikte (uzakta olsamda mutlu olduklarini bilmem yeter) huzurlu saglikli imanli bir hayat :81::81::81:

hayirli bir es bulup ardindan hayirli bir yuva kurup coluk cocuga karismak :16::16::16:

Kaç puan yapmıstın unıdeee

puan problemim yok. ama bursada hiç kontenjan açılmıyor. şimdi yıldız teknikte var ama burada çalışıyorum ben. nasıl izin alacağım nasıl gideceğim. zaten kimse bana inanmıyor. bir de evlendim herkes gereksiz gözüyle bakıyor.

geçen hafta da hastalandığım için 1 gün rapor almıştım şimdi yarın için izin alamam :43:

puan problemim yok. ama bursada hiç kontenjan açılmıyor. şimdi yıldız teknikte var ama burada çalışıyorum ben. nasıl izin alacağım nasıl gideceğim. zaten kimse bana inanmıyor. bir de evlendim herkes gereksiz gözüyle bakıyor.

geçen hafta da hastalandığım için 1 gün rapor almıştım şimdi yarın için izin alamam :43:

Yaa doktorluk cok guzel ama puanları cok fazla yuksek dımı :(( Kucuklukten berı hayalım ama artık vazgectm yanı yapamıcagım ıcın :1:
Niye gereksiz gözüyle bakıyorlar ki .s

Düşündüm yanı kol hariç her yer. Ama ben sarısınım ve heryer sarı yanı yapmazlarkı :1: Bacaklarımı görsen tüy gibi sapsarı

canim yüzünde yoksa sorun ve eger sari ise vücuttaki aslinda kafaya takma bence:69:..yani siyah benimkiler esmerim ondan sorunluyum bu yönden..

canim yüzünde yoksa sorun ve eger sari ise vücuttaki aslinda kafaya takma bence:69:..yani siyah benimkiler esmerim ondan sorunluyum bu yönden..

Yuzumde hıc bısey yok baska heryerde az var canm ama ne bılım kılsız olmak daha guzell :1: Sende fazla kafaya takma bence cnm :97:

Back
X