- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çatlaklarımdan kurtulmak istiyorum![]()
Krem kullandn mı hiç :44:
Şuana kadar birşey kullanmadım umudum yok çünkü ama burdaki konuların takipçisiyim henüz sonuç alan yok ama şu yağ olaylarına girmeyi düşünüyorum
Çok mu fazla :/
Bende çatlaklarımdan kurtulmak istiyorum![]()
Caniiiim sorma ya benim kollarim cok berbat dizlerin ic kismi popo......
canim ben bir konu acmistim catlaklar topiginde gördün mü bilmem Calendula cok iyi.......simdi diyecen denedin mi sana yalan borcum yok ben 3-4 defa sürdüm amaaa sor bakalim niye devam etmedim cünkü ben biraz komplexliyim (agresifimde dermisim) ya yazin cok isik var diye vs vücudumu o sekilde göresim yok!!! kisin simdi basliyacam ama günde iki defa falan sürmeye!!!
düsün hatta yanik izlerini düzeltiyor baya bir doktor demisti....
canim dedim ya sürdüm bir kac kere,ondan sonr bile düsün az far var!!
Evet doktora danışmadan kullanmayın ama sonucta herkesın cıldı farklı oldugu ıcın yan etkı felan yapabılırr :97:
Caniiiim sorma ya benim kollarim cok berbat dizlerin ic kismi popo......
canim ben bir konu acmistim catlaklar topiginde gördün mü bilmem Calendula cok iyi.......simdi diyecen denedin mi sana yalan borcum yok ben 3-4 defa sürdüm amaaa sor bakalim niye devam etmedim cünkü ben biraz komplexliyim (agresifimde dermisim) ya yazin cok isik var diye vs vücudumu o sekilde göresim yok!!! kisin simdi basliyacam ama günde iki defa falan sürmeye!!!
düsün hatta yanik izlerini düzeltiyor baya bir doktor demisti....
canim dedim ya sürdüm bir kac kere,ondan sonr bile düsün az far var!!
Hayir canim benim bu Calendula bir cicek veeee sadece o var bu kremin icnde!!!!yani hic yan etkisi yok!
hatta düsün kokulu madde bile yok...ve cilde genel olarak cok iyi bir krem,bir mucize aslinda desem dogrudur...inanin bana kizlar deneyin görün!
Doktorun eli yanmisti sürmüs ve baya düzelmisti gördüm!!!
hatta tanidik bir kac yasli kadina sordum dediler aaaa o krem cok faydali!!!
dedigim gibi kisin basliyacam düzenli kulanima....
İnt. sipariş mi verdiniz her eczanede bulunmuyor sanırım
Fiyatı nedir havalar soğuyunca beraber başlayalım![]()
Canim ben yurtdisindayim ve 100 ml olan kutuya 10 tl falan ödüyorum,yani cok ucuz böyle iyi bir yan etkisiz mucize icin!!!
inan ki gidip pahali kremlere bilerce para dökmektense bunu dene...Eczanede olmali ben burada hijyen esyalarinin oldugu yerden aliyorum.inanki tavsiye ediyorum...
inana ki burada derman arayan birine bilgi vermek beni cok mutlu ediyor!!!!cünkü sana yapmasini istemedigin seyi yapma ve sana yapilmasini istedigin seyi yap
Teşekkür ederim
Ben burda aktar,eczane falan bir sorayım
Aktarlar sipariş falan alır belki
Konuyu çatlak bölümüne ya da sohbete taşıttırmayalım şimdi
Seni arada özelden rahatsız edebilir değil mi![]()
Güzellik salonumu açmak istiyorummmm ama çok istiyorumm inşallah gerçekleşir
bir de ımmm artık diyorum hani bizde evlensek mi
böyle boy boyy veletler falan![]()
Açta ugrayalım salonuna
Hayali bile güzel yani![]()
Selam kızlar benide aranıza alırmısınız saırım en büyük hayalim küçük şirin bi cafe açmak rengarenk sandalyeleri çiçekleri olmasını isterdim.. Ahh ahh sanırım sadece hayal
Selam kızlar benide aranıza alırmısınız saırım en büyük hayalim küçük şirin bi cafe açmak rengarenk sandalyeleri çiçekleri olmasını isterdim.. Ahh ahh sanırım sadece hayal