Hayat bana hiç acımıyor......Depresyondayım

BSariPapatya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
974
2
116
Diğer
Merhaba arkadaslar,
çoz zor gunler geçiriyorum herseyden bunaldim, 20 yasindayim ve kendi halinde biriyim. Kücuklugumden beri pek sevgi gormedim ailemden, hep diyer kardeslerime bakarak ben kenara itildim.
Babam herseye karisir hic birseye izin vermez hep bagirir, arkadaslarimlarlar cikmamdan tut televisionda baktigim dizilere kadar karisir, hayatim hep okuldan eve, evde okula geciyo ama alistim artik daha dogrusu alismak zorunda kaldim.
bunlarda yetmez gibi kendisi hem kumarci hem çalismiyo ve bundan 2ay once annemi aldattigini ogredim iyice yikildim, bunlari yasamak çok zor çok zorluk çektik halada cekiyoruz.
Hep sansizliklar beni buluyo sanki kötu sans hic pesimi birakmiyo. etrafimda hep mutlu insanlar var bakiyorum tek ben mutsuzum. neden ben bu kadar kötu seyler yasiyorum senağlama çok yanlizdim derdimi anlatacak kimsem yoktu dogru duzgun arkadasimda yok. tam o ara biriyle tanistim herseyim olmustu dert ortagim, canim herseyim, bana deger veriyodu ilk defa hayatimda biri bana deger veriyodu cok mutluydum ama kendisi Tûrkiyede yasadigi için pek gorusemiyoduk ama her gun konusuyoduk telefonda olsun msnde olsun. varligi yeterdi.1senedir konusuyoduk. 4gün once benden ayrilmak istedigini soyledi sogumus benden birsey hissetmiyomus artik hayata en guvendigim insan beni birakti oysa ona o kadar çok ihtiyacim vardiki beni acimasiz dunyama birakti gitti o kadar yanlizimki hic konusabilcegim derdimi anlatabilcegim kimsem yok tek siz varsiniz napcam arkadaslar bunaldim resmen biktim bu hayattan tahamul edemiyorum artik kendimi çok yanliz hissediyorumsenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
Ouff çok üzüldüm cnm ama herşeyi bir kenara bırakarak mesleğine yönel ya da işe girmen sorun olmazsa bence çalışarak kendine yeni bir çevre ve arkşlıklar kurabilirsin.Sevgilinden ayrılman çok üzücü bişey sana üzülme takma denilse bile inan kolay değildir birde aileden sevgi görmediğin için herşeyini ona bağlamışsın sanırım ama inanki hayatın sonu değil sen yeterki isteklerinden vazgeçme herkesden önce kendini düşün çünkü her birey kendinden sorumludur bence çalışarak hem ayaklarının üstünde durursun hemde rahatlarsın kafanı dağıtacak konular olmaz ve bence yardım al uzman bir doktordan çok faydasını görürsün umarım en kısa zamanda tekrar mutlu olursun güzelim....

Canım biz warız biz yanındayız üzülme sen oku güzel bir işin olsun karşına çok iyi insanlar cıkar allah yardımcın olsun canım sewgiyle kal:1hug:

cok tsk ederim canim cevap verdigin için ama inanki doktora gidecek kadar param yok babam calismiyo bende calismiyorum okuyorum ( is bulsam caliscamda yok) annemin calistigida anca yetiyo,durumumuz mahlum.

Canım biz warız biz yanındayız üzülme sen oku güzel bir işin olsun karşına çok iyi insanlar cıkar allah yardımcın olsun canım sewgiyle kal:1hug:

sagol canim ztn yanimda oldugunuzu biliyorum ondan sizinle paylasiyorum. son 2 senem kaldi ama bu durumlar derslerimde çok etkliyo bir turlu konsantre olamiyorum artiksenağlama

gerçekten zor bir hayatın varmış ama lütfen kendini "bir tek ben böyleyim, hiç sevilmiyorum" psikolojisiyle yıpratma. herkesin birtakım sorunları var ve herkes en büyük derdin kendiisinde olduğunu düşünür. kimileri bizden daha az sorun yaşar, kimileri daha fazla. ama emin ol kimsenin hayatı dört dörtlük değil. bizim yapabileceğimiz şey hayatımızı daha yaşanılır hale getirebilmek. pes etmeden, isyan etmeden. herşey bitti diye düşünmek yerine yeni başlayan şeyleri görmek. "her zorluğun içinde bir kolaylık, her kolaylığın içinde bir zorluk vardır" dan hareketle olumlu bakmaya çalışmalıyız.
erkek arkadaşına gelince; muhtemelen senin zor anında tanıştığın ve azıcık ilgisine güvenerek gereğinden fazla değer verdiğin biridir. zor zamanlarımızda genellikle sığındığımız insanlar çok doğru kişiler değillerdir. denize düşen yılana sarılır sözü buna iyi bir örnektir. zaten doğru biri olsa seni zor zamanlarında sadece sıkıldığını söyleyerek bırakmazdı. dikkat ettiysen sırf evindeki huzursuzluktan kurtulmak için evlenen ya da birileriyle birlikte olan insanlar pek mutlu olamazlar.
belki ayrıldığın arkadaşın için duymak istediğin şeyleri söylemedim ama kusura bakma. dost acı söyler.

cok tsk ederim canim cevap verdigin için ama inanki doktora gidecek kadar param yok babam calismiyo bende calismiyorum okuyorum ( is bulsam caliscamda yok) annemin calistigida anca yetiyo,durumumuz mahlum.

anladım evt durumun zor cnm Allah sabır ve kolaylık versin cnm ama okumakdan inan vazgeçme diyorum sanırım yurt dışındasın bizim burdakiler bir kadının altın bileziği mesleğidir derler sende iyi veya kötü bir şekilde nereye kadar okuyabilceksen oku tatil zamanlarında ya da haftasonları ordaki işlerde part time falan iş bulma şansın yokmu cnm sana çok yardımcı olurdu yani ordaki şartları pek bilmiyorum ama ....

canım hiç kimsenin hayatı dört dörtlük değil...
sorunsuz insan olmaz...
hiçbirşey dışardan göründüğü gibi değildir...
bundan sonra hayata daha da sıkı sarılmalısın...
okulun varsa bitirmeye bak...
kendi ayakların üstünde durmaya çalış...

evet Belcikadan. is olsa canim keske yok ama her yere basvurdum kimse aramadi o kadar cok bekledimki ama kimse aramadi bende pes ettim. Ankaradan oldugunu gordum canim bende Ankaraliyim bilirim orda kadinin altin bilezigi meslegi derler. okuyorum hic birakmicam okuyacam ben

:lepi: süpersin cnm her zamn bir idealin olmalı bizlerimizinde inan o kadar sorunumuz varki hiç kimse dört dörtlük değil hele ki şu devirde insan inan acı çekerek yaşamayı öğreniyor şöle bir toparlan silkelen kendine özgüvenini asla kaybetme sakın bu senin için ömür boyunca çok önemli olucak bu arada ankalı olman ne güzel hemşo çıktık iyimi kaydirigubbakcemile3 evt iş yok inan burdada yok bende işsizim müthiş kriz var güzelim ama asla üzülme her zaman burdan konuşur dertleşrizi özel msjımda açık sormak istediklerini dertleşmek istediğin zaman hep yanında olurum hadi üzülme artık hepimiz senin yanındayız kaydirigubbakcemile3

O etrafinda olan cok mutlu insanlarin mutlu olduklarini nerden biliyorsun güzelim...
Kimbilir onlarinda ne dertleri ne SKINTILARI vardir, kimbilir kendi dört duvari ardinda nelerle bogusuyorlardir?? Bilebilirmisin tam olarak?

Dertsiz insan varmi acaba? Hayat öyle birsey iste...hep mücadele hep imtihan

Allah cümlemizin yardimcisi olsun:Saruboceq:

çokkkkkkkkk tesekkur ederim canim sagol yanimda oldugun için. ayrica tum cvp veren arkadaslarada çooooooooook tsk ediyorum

canım seni anlayabiliyorum.
daha 20 yaşındasın ve hayat için üzülmek için çok erken.
ne olursa olsun bişeyleri dert etmemeye çalış.
kendini meşgul edecek bişiler bul.
yalnız kalıp da kendini bunalıma sokma.
ayrıldığın erkek arkadaşın için de hiiiççç üzülme tatlım.
boş yere üzüldüğünü zaman geçtikçe anlayacaksın.

Neler yaşamışsın öyle bu genç yaşında.Erkek arkadaşında seninle
yüzyüze görüşemediğinden dolayı soğumuştur.....................

şimdi sevgılınden yenı ayrıldıgın için hayatında bir boşluk olustu sanırım..
ondan sana hersey bölee bogucu sıkıcı gelıyor...zamana bırak atlatacaksın elbet...
gecmısın içinde Allah önce annene sonrada sizlere sabır versın canım..

bak ben sana hayatında artıları gostereyım..
***en basında annen ve kardeslerındn olusan bir ailen var.. nice insan var abla -karde hasreti çekiyor..keske diyor.. nice insan var anne hasreti özlemı cekıyor.. önce bunlar için sukretmelısn bence yaradana..
***babanın onca olumsuzluklarına karsı .. hayatta tutunabılmıssın universite okuyorsun.. herkesın gıptayla baktıgı universite.. ahh ahh bende gidebilsem diee.. özellıkle sen yurtdısındasın..
***asosyal değil sosyalsin gayet yoksa hiç arkadasın olmazdı...
***bir erkek arkadasın varmıs gecmıs gitmiş bunun için depresyona gırılırmıyaa.. bırak gıden kaybetmıstır zaten senı.. ve suan emınımkı oda senın yoklugunu hıssedıyordur..

bak ben ne dicem sana .. daha 2gun önce ben kafayı yeme asamasındaydım.. etrafımdakı buyuklerıme karsı ben haklı olsamda susmak için sabretmektn vee aklımı kaybetmemek için kendıme sabretmekten bi hallere girmiştim yani..

yani kımsenın hayatı dort dortluk değil canım.. a.s. a.s.

cvp lariniz için çok tesekkur ederim arkadaslar bana guzel moral verdiniz a.s
bide hep mutsuz olmaktan korkuyorum hayatimda hep mutsuz oldum hayatimin hep böle gecmesinden korkuyorum:çok üzgünüm:

hayat öyle birşeyki tam herşey bitti dediğin anda karşına biri çıkar ve ömür boyu mutlu olursun... tecrübeyle sabittir..

cvp lariniz için çok tesekkur ederim arkadaslar bana guzel moral verdiniz a.s
bide hep mutsuz olmaktan korkuyorum hayatimda hep mutsuz oldum hayatimin hep böle gecmesinden korkuyorum:çok üzgünüm:

dett.. deme öyle Şeniz

bende 19 yaşındayım, bana da geliyor arada teyteyler.. ama umutsuz bir tavrın olursa, hep kötü düşünürsen sürekli mutsuz mutsuz mutsuz mutsuz.............olursun. tecrübeyle sabit. yerimseniben. bir gün mutlu olucam diye düşün umut et, inan ki hayatı zindan etmeye gerek yok. ileri de neler olacağı belli olmaz...

daha çok gençsin yolun başındasın canım
çok kısa bir sürede bile hayatta çokşey değişebiliyor
sende umudunu yitirme

canım lütfen alınma ama bir dönüp kendine baksan..benneyaptımki niye herkes bu kadar mı kötü sana karşı..benneyaptımki bir arkadaşım dostum bile yok diyorsun..erkek arkadaşım benden ayrılmak istedi diyorsun..herkes mutlu ben mutsuzum diyorsun ..bence bir uzmandan yardım al ve derhal kendine çekidüzen ver..CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…