- Konu Sahibi BSariPapatya
-
canım lütfen alınma ama bir dönüp kendine baksan..benneyaptımki niye herkes bu kadar mı kötü sana karşı..benneyaptımki bir arkadaşım dostum bile yok diyorsun..erkek arkadaşım benden ayrılmak istedi diyorsun..herkes mutlu ben mutsuzum diyorsun ..bence bir uzmandan yardım al ve derhal kendine çekidüzen ver..CADIARZU
Merhaba arkadaslar,
çoz zor gunler geçiriyorum herseyden bunaldim, 20 yasindayim ve kendi halinde biriyim. Kücuklugumden beri pek sevgi gormedim ailemden, hep diyer kardeslerime bakarak ben kenara itildim.
Babam herseye karisir hic birseye izin vermez hep bagirir, arkadaslarimlarlar cikmamdan tut televisionda baktigim dizilere kadar karisir, hayatim hep okuldan eve, evde okula geciyo ama alistim artik daha dogrusu alismak zorunda kaldim.
bunlarda yetmez gibi kendisi hem kumarci hem çalismiyo ve bundan 2ay once annemi aldattigini ogredim iyice yikildim, bunlari yasamak çok zor çok zorluk çektik halada cekiyoruz.
Hep sansizliklar beni buluyo sanki kötu sans hic pesimi birakmiyo. etrafimda hep mutlu insanlar var bakiyorum tek ben mutsuzum. neden ben bu kadar kötu seyler yasiyorum senağlama çok yanlizdim derdimi anlatacak kimsem yoktu dogru duzgun arkadasimda yok. tam o ara biriyle tanistim herseyim olmustu dert ortagim, canim herseyim, bana deger veriyodu ilk defa hayatimda biri bana deger veriyodu cok mutluydum ama kendisi Tûrkiyede yasadigi için pek gorusemiyoduk ama her gun konusuyoduk telefonda olsun msnde olsun. varligi yeterdi.1senedir konusuyoduk. 4gün once benden ayrilmak istedigini soyledi sogumus benden birsey hissetmiyomus artik hayata en guvendigim insan beni birakti oysa ona o kadar çok ihtiyacim vardiki beni acimasiz dunyama birakti gitti o kadar yanlizimki hic konusabilcegim derdimi anlatabilcegim kimsem yok tek siz varsiniz napcam arkadaslar bunaldim resmen biktim bu hayattan tahamul edemiyorum artik kendimi çok yanliz hissediyorumsenağlama
içimden qeçenleri yazmıssın canım ,ewet yazdıklarına aynen katılıyorum kaydirigubbakcemile5gerçekten zor bir hayatın varmış ama lütfen kendini "bir tek ben böyleyim, hiç sevilmiyorum" psikolojisiyle yıpratma. herkesin birtakım sorunları var ve herkes en büyük derdin kendiisinde olduğunu düşünür. kimileri bizden daha az sorun yaşar, kimileri daha fazla. ama emin ol kimsenin hayatı dört dörtlük değil. bizim yapabileceğimiz şey hayatımızı daha yaşanılır hale getirebilmek. pes etmeden, isyan etmeden. herşey bitti diye düşünmek yerine yeni başlayan şeyleri görmek. "her zorluğun içinde bir kolaylık, her kolaylığın içinde bir zorluk vardır" dan hareketle olumlu bakmaya çalışmalıyız.
erkek arkadaşına gelince; muhtemelen senin zor anında tanıştığın ve azıcık ilgisine güvenerek gereğinden fazla değer verdiğin biridir. zor zamanlarımızda genellikle sığındığımız insanlar çok doğru kişiler değillerdir. denize düşen yılana sarılır sözü buna iyi bir örnektir. zaten doğru biri olsa seni zor zamanlarında sadece sıkıldığını söyleyerek bırakmazdı. dikkat ettiysen sırf evindeki huzursuzluktan kurtulmak için evlenen ya da birileriyle birlikte olan insanlar pek mutlu olamazlar.
belki ayrıldığın arkadaşın için duymak istediğin şeyleri söylemedim ama kusura bakma. dost acı söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?