Hayat bana hiç adil davranmadı.

Psikolojik destek derken ilaç kullanman şart degil terapi almani kastetmistim, ilaç alman gerekirse zaten yönlendirme yapilir yine.
İlk zamanlar cok zordu, bazen iyi zamanlar geliyordu aklima özlüyordum, bazen de ofkeden kuduruyordum onun ve ailesinin yaptiklarini hatirlayinca, uzunca bi süre gitmedim onunla vakit gecirdigimiz yerlere. İnan bunlar cok normal.
Şu an nasılım, inan evlenip ayrildigimi bile unuttum, o kadar silmiş ve unutmuşum ki, eski eşim aklıma gelmiyor ama gelirse de hükmü yok, ne iyi ne kötü hisler besliyorum, cidden umrumda bile değil.
YouTubeden çantan Kaya videolarını izliyorum.Bana çok iyi geliyor ama dediğiniz gibi belki terapi alabilirim bu bana çok iyi gelebilir.Umarım bende bir gün hissizleşirim sizin gibi.Peki boşanalı kaç yıl oldu?

YouTubeden çantan Kaya videolarını izliyorum.Bana çok iyi geliyor ama dediğiniz gibi belki terapi alabilirim bu bana çok iyi gelebilir.Umarım bende bir gün hissizleşirim sizin gibi.Peki boşanalı kaç yıl oldu?
Benim epey zaman oldu, 7 sene diyelim, ilk 2 sene zordu tabii ama dedigim gibi sonrasında çok şükür rahat ve mutluydum, şimdi de hem iş hayatım hem de özel hayatım yolunda Allah'a şükür.
Zaman ve sabır, inan bana geçecek.

Benim epey zaman oldu, 7 sene diyelim, ilk 2 sene zordu tabii ama dedigim gibi sonrasında çok şükür rahat ve mutluydum, şimdi de hem iş hayatım hem de özel hayatım yolunda Allah'a şükür.
Zaman ve sabır, inan bana geçecek.
Ne mutlu size inşallah❤️Bende güzel günleri sabırla bekleyeceğim güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim ❤️

Back
X