Hayat başlamadan bitti

o kadar zor ki hiç güzel bi hayalim yok kendime güvenimde yok hayattan beklentimde yok eger ailem bilseydi arkamda olsaydı keşke ama öle bi ailemde yok derdimi anlatcak biride yok

Allah böylelerini evlerimizden uzak tutsun.... Hiçbir anne kuzusuna yaşatmasın bu acıyı...

8 yaşında tecavüze uğradım diyorsun. 8 yaşında bir çocuk (ayrıntıya da girmek istemiyorum) o halde nasıl eve döner. Anne bunu nasıl anlamaz? O halde okula gidilmez eve gidilmez

Acını deşmek istemiyorum ama nasıl aştın bunu?

hiç anlatmak istemiyorum ama hepiniz ablam gibisiniz anlatıyım kendimi toplamaya çalıştım çok acı çektim ama belli etsem nolcak ki annemde fazla ilgilenmedi benle zaten öle geçti ölseydim keşke bunları yaşıcama

canım öncelikle geçmiş olsun bunca yıl içinde tek başına taşımışsın çok ağırdır bence de psikolojik destek al
o ........inde dediğin gibi kızı olursa birgün başına gelirse anlar
bildiğin tecavüz mü etti ya 8 yaşında kıza ruh hastası tvlerde insanların gözlerine tecavüzleri soka soka insanların beyinlerine kazıdılar
ailene söyleyemesen bile bi umudum yok gbi falan düşünme eğer evlilik falan tarzı umuttan bahsediyorsan karşına seni anlayacak bir erkek çıkar inşallah

Haklısın ablan sayılırız da, neyse ben deşmiyim yaralarını KK yüzünden şüpheci oldum zaten...

Yaralarını sarmanda Allah yardımcın olsun arkadaşım.

yok evlilik falan düşünmüyorum ben okuyorum şuan inşallah güzel bi meslegim olurda unuturum herşeyi teşekür ederim yorumlarınız için kimseye anlatamadıgım için buraya yazdım destekleriniz bana güç verdi sagolun...

ne demek canım ya
hem okuyormusun ne güzel mesleğini eline alıp güçlü bir kadın olduğunda umarım bunları atlatmış olursun

bu durumda ne denir neyapılır bilmiyorum. ama çok güç ol hayat kötü davrandığı gibi insana iyi şeylerde getiriyor. sabret herşey çok güzel olur. allah yardımcın olsun dualarımız seninle canımmm...

aşamıyorum çünkü çevremde bakire olmadıgı için ilk gece ailesinin evine yollanmış kızlar oldugundan aşamıyorum çünkü anlayışlı bi ailem yok anlatsam arkamda durmazlar tek çarem okumaktı okuyorum çok ugraştım okutmayacaklardı çok direndim çok çalıştım okuyorum ALLAH sizin ve tüm insanların kızlarını yakınlarını böle insanlardan korusun..

düşünmüyorum zaten bu konu açıldıgında sessiz bile kalmam ailemi çıldırtıyo ama düşünmüyorum anlatsan anlamzlar ki 2 dklık zevkine kendini vermiş kız gbi bakarlar acım içimde insanın kendinden başka kimsesi yok

günaydın cnm
sana özeldende msj attım okumuşsundur sanıyorum
şimdi yaşanmış bu acı olayın telafisi ve tesellisi yok biliyorum keşke cezasını verebilsek ama şuan yapılacak tek bir şey var oda okuyup güzel bir iş sahibi olup kendi ayaklarının üzerinde durabilmek bu hayatta bende varım diyebilmek hayata sıkı sıkıya tutunabilmek sen ne kadar kararlı olursan azimli olursan istediklerin o değerde elde edilebilir.İnan sonrasında bir sevgili,bir eş ,aile çocuklar hepsi olacaktır ve çokk mutlu olacağın günlerde vardır
Amaaa hayat bana oyun oynadı diyip bu psikolojiyle devam ederse daha da beter batabilirsin sakın ablacım sakın bırakma kendini bugün burada paylaşıp kendini ifade edebilen aklı başında bir genç kız var ve ben eminip ki yazdığım birinci yoldur senin yolun Allah yolunu açık etsin

8 yaşında ne zevki bu

beni sevdigini ölecegini bile dyen biri vardı ama öyle düşünceleri var ki hayytan sogudum resmen bakire olmayan kızı çok afedrsiniz ....... alırmış benim suçum neki hiç bişey yapmadıgım halde arkadaşlık bile etmiyorum o kşiyle ... sizce benim suçum var mı yada napabilirdim

çabalamayı sakın bırakma Allah yardım eder sen önce kendin iyi ol hiç bişey senden önemli değil.

Çok eskiden olmuş ve ispatı imkansız bir şey için yapılacak bir şey görünmüyor.

Bu sizin suçunuz ve utanacağınız bir şey olmadığına göre, elinizde ona karşı yapabileceğiniz en büyük kötülük(kendinize iyilik) hayata sımsıkı tutunup,başınız dik yürümek.. Kendinizi bilgiyle donatıp sizin gibi olaylarla yeni nesillerin karşılaşmaması için mücadele etmek.
Bunları laf olsun diye demiyorum, bu gibi insan müsveddelerinin en büyük sermayesi özellikle de kızların cahil kalması- korkması-köşeye sinmesidir.

Siz her şeye inat kendi değerli kalbinize güvenin, Rabbimiz her şeye kadirdir.O'na güvenirseniz sermayeniz hep var olacak, güvenmezseniz korkular ,endişeler,gelecek kaygıları tek yoldaşınız olarak kalacak..

İnsanız,hayatta her şey başa gelebiliyor,malesef sizin gibi niceleri var. Kendinizi bilgiyle donatın ki ruhunuz güçlensin..

teşekür ederim insan kimseye güvenemiyo arkadaşın dostun olsa bile ben öle bi olay yaşamama ragmen hala temizim buna inansınlar yada inanmasınlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…