Hayat başlamadan bitti

bence söylemesine gerek yok, çok geri kafalı bağnaz bi çevresi var, ilgisiz bi annesi var, neyi söyleyecek ki..ne kadar kendini böyle insanlara anlatabilecek..
anlatması gereken yer bence bir psikiyatr .. gidip psikolojik yardım alması gerekli..

evet anlatmıcam ben babamı bliyorum sırf kızına evlen dye baskı yapan bi adam okudugum için kızan biri bu gün okuyosam çok çalışmamdandr

8 yaşındaki kızın zevkimi olur...

öyle tabiki şimdi öle degil ilgileniyo soruyo ama benim içim cız ediyo zamanında yapmadıgını şimdi telafi etmek istiyo ama çok geç degil mi o günü hiç yaşamaya blirdim ben

olayı bilmediğini söylemiştin ne olduda şimdi annen değişti....

annem hiç okumamış bi kadın eskiden köyde oturdugumuz için bizle daha dogrusu büyük oldugumdan pek benle ilgilenmezdi taşındık şimdi kokaca bi şehirde yaşıyoruz televizyon izliyo kardeşlerimin okuluna gidiyo kendini geliştirmeye çalışıyo çoçklarınızla lgilenin lafını sıkça duyuyo üstümüze düşüyo babamla evlilikleride çatırdıyo zaten sadece bizle ilgileniyor ama ne yazıık ki benim için çok geç her sabh okula giderken dikkat et kzıım diyo artık önceden ise kocaman bi hiççç

Canım annenle ilişkin çok mu kötü?
Ve annen nasıl bi kadın ayakları üstünde durabilen mi,yani anlatsan doktora falan götürebilecek biri mi?

canım valla o yastakı bı cocuk bıyerden dusse bacagı kanasa ortalığı ayag kaldıracak kadar ağlar sen bin beter bı acı yasayıp nası bukadar sığukanlı oldun ustunu yıkadın eve gittin bana cok garıp geldi

yok annemin hiç bi maddi geliri yok sıkçada evde geçen sorunlardan biri bu zaten maddi sorunumuz olmamasına ragmen sıkça babamın benim okumamı bahane etmesi ama beni yıldıramadı pes ettremedi hala okuyorum okuyacagımda

Canım benim demek istediğim aslında şu ki senin doktora gitmen gerekiyo.

Peki sen nasıl birisin, hani kendi kendine gidip bi devlet hastanesinde bakınabilirmisin mesela doktora?

burcu ablacım senin dedgigin çoçuklar aile sevgisi görmüş istedgi alınmış şiddet görmemiş çoçklar nazını ailesine geçirenlerden bende o yaşımda dayak yiyodum biyerim acıyo düştüm desen kör müydün sen dyolardı bana itilip kakılan bi kız dedginizi yapamaz işte bu yüzden sesim çıkmadı...

11 yıl geçmiş nasıl bu kadar sessiz kalabildin.. "2 dklık zevkine kendini vermiş kız gbi bakarlar " da ne demek?
8 yaşında çocukken bunu mu düşündün sen? Zevkin ne olduğunu ben bilmezdim o yaşta ki sen köydeymişsin.
ben şehirde doğup büyümeme rağmen bilmezdim.. kusura bakmayın konu bana çok garip geldi..dramıyla alakalı yorum dahi yapmıyorum...

bütün yaşadıklarıma ragmen ayaktayım giderim doktorada şuan zaten annemin tek dayanagı benim ALLAH ŞÜKÜRLER OLSUN ELİMDEN HER İŞ GELİYO HEM MADDİ HEM MANEVİ ANLAMDA O KADR İNSAN ARASINDA YANLIZIM ANLATAMIYORUM DİYE BURDAYIM

ben köyde büyüdüm evet bi çok şeyide bilmiyodum cinsellikte buna dahil kimse bana hiç bişey anlatmadı ne annem ne bi başkası 2 dk zevkten kastım şimdiki gibi kızların erkek arkadaşlarıyla yaşadıgını kasdediyorum babamın öle düşünür inanmaya bilirsiniz siz bilirsiniz bu böyle ama şuan köyde oturmuyorum okuyorum cahilde degilim neyin ne oldugunu geçte olsa ögrendim

8 yaşında olacaksın tecavüze uğrayacaksın sonra dereye filan gidip bi temizleneceksin şahsen benim aklıma gelmezdi bana ne olduğunu bile anlamazdım ve bi anne kızın ıo şekilde geldiğini görüp noluyo demicek ilginç.keşke o zaman ailene bunu anlatsaydın çok geç kalmışsın şimdi bu konuyu gündeme getirirsen kimse inanmaz

benim kastettiğim cehalet değil güzelim. 8 yaşındaki çocuk zevk falan bilmez. babasının ona kötü kız gözüyle bakacağını bile bilmez.
sen nasıl idrak ettin bu yaşta onları da sessiz kaldın. ben bunu soruyorum. kimsenin kültür seviyesini klavye başından ölçemem ben bu yüzden cahil demem kimseye.. sessiz kalma sebebin çok anlamsız bunu söylüyorum ben..

Canım o zaman lütfen kendin için bunu yap ve doktora git,
Bak anlatmak istiyorum diyosun, ona da anlatırsın, hem senin kendini iyi hissetmen için ne yapılması gerektiğini de bilir,ilaç verir gerekirse de

biliyorum inanmayacaklarını zaten o yüzden söylemiyorum siz napardınız gidip sizi sevmeyen 1 gün ilgi göstermeyen dayak atan yerden yere vuran annenize başıma bu geldimi derdiniz okulun hemen karşısında mezarlık mezarlıgın yan tarafından da dere akıyo napıyım kendimi mi öldürseydim o ana onuda düşndüm ama yapcak bşi bulamadım..

ablacım diyorum ki ben bunu yaşadıgımda 8 yaşındaydım ama babama desem inanmayacak bunu kendi istegimle zevk için yaptıgımı düşünecek o yaşta tabiki zevk falan buna idrak etmedim o zaman korktum çünkü gerçekten annemden çok şiddet gördüm anlatsam bana ne yapacagını bile tahmin edemedim o yüzden söylemedim çok ugraştım söyleyim dye yani babam diyecekki 8 yaşında yaşamadın 18 yaşadın bu sadece

şimdi daha mı iyi sanki 8 yaşında kızın isteyerek seviştiğini düşünmezlerdi heralde küçücük kızımı suçlarlardı o adam cezasını bi şekilde alırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…