- 15 Eylül 2018
- 29
- 7
- 1
- 43
- Konu Sahibi senemsenem11
Merhabalar. Ben 36 yaşındayım. Maalesef şu yaşıma kadar çok güzel bir hayat yaşamadım. Yaklaşık 15 yıldır yalnız yaşıyorum. Anne baba ayrı. Başka evlilikler yaptılar. İki evim vardı ama aslında ikisi de benim evim değildi. Üniversiteden mezun olunca başka şehirde iş buldum. Amacım ikisinden de uzaklaşmaktı. Yalnız bir bayan olmak zormuş ama. Neler yaşadım anlatamam. Aşk acısı çektim, ağız hastalık çektim. Yalnızlık çektim. Fakirlik çektim. İftiraya kurban gittim. Daha ne yaşayabilirim demek istemiyorum çünkü her zaman beterin beteri vardır. Daha kötü birşey yaşarım diye korkuyorum. Çünkü buna dayanacak gücüm kalmadı. Bu 15 yıl beni tamamen değiştirdi. İnsanlardan nefret eder oldum. Arkadaşlık kurmuyorum artık kimseyle. Birini sevmek istemiyorum. Haftasonları evimde yalnız oturup film izliyorum. Kimseyle görüşmüyorum. Kimseye güvenemiyorum. Huysuz, aksi bir insan oldum. Sürekli etrafıma negatif enerji yayıyorum. Sürekli başıma kötü birşey gelecekmiş gibi korkuyorum. İnsanlar seninle kimse evlenmez, seni kimse çekmez diyor. Ben de kendimi sevmiyorum artık, doğru söylüyorlar. Geçen ay liseden sınıf arkadaşımla yıllar sonra karşılaştık. “Sana ne olmuş, çok değişmişsin” dedi. “ Eskiden çok mutlu, neşeli bir insandım, şimdi karşımda sadece bir enkaz görüyorum” dedi. Ne dersiniz kızlar. Böyle birine ne tavsiyelerde bulunursunuz?