hayat beni yordu cümlesiyle başlamışsın.oysa daha hayatının başındasın.böyle büyük cümleler kurmak için çok gençsin.evet yürümeyen bir evlilik yapmışsın.ne olmuş ki.geçen yıl onbinlerce insan boşanmış.artık boşanmak sıradan oldu ve iyi ki de sıradan oldu.mutsuz kangren ilişkileri sürdüren içine atan birçok kadın kanser oluyor 40 yaşlarda.iyi ki boşanmışsın çünkü adam olacağı düzeleceği yokmuş.çocuk olmadan boşandığın için kendinle gurur duy.ben karakterli bir insanmışım ki doğrularımdan ödün vermedim de.
sonra başka biri sana yaklaşmış niyeti başkaymış falan.zaten adamların çoğunun niyeti başka.ister başı açık ol ister kapalı ol onlar için farketmez.yine seni sömürmesine müsaade etmeden yol vermişsin.sana zarar verememiş.
en son birinden hoşlanmışsın ve mesafe sebebiyle yürümemiş.bu da normal.ne ara görüşecek ve tanıyacaksın yine mantıklı kararlarından biri.
genç sağlıklı ve güçlü bir insan profili çiziyorsun sorunlar yaşasan da bunlardan sıyrılmasını biliyorsun.en önemlisi ekonomik özgürlüğün var.ne ailene ne de bir erkeğe muhtaçsın.kısa süreli evliliği olup çocuğu olmayan, kendi evini satın alan,kariyeri olan bir kadınla herkes evlenmek ister.o yüzden özel hayatında bence fazlaca seçici ol.boşandın diye bekar bir insanla evlenemem diye düşünme.hayatın şimdi başlıyor.eskisi gibi mantıklı kararlarına devam et:)))))