hayat bize son oyununu oynamış :(

Cok guzel seyler yasamissiniz kendinizi hic suclamayin. Onu bu hayatta zaten mutlu etmissiniz. Oyle olmasa geri barismazdiniz. Bunu dusunup kendinizi az da olsa iyi hissedebilirsiniz. Onunla bu hayati paylasip hayatini guzellestirdiniz. Ani kazalar en korktugum seyler. Ani oldugu icin olay sizi daha da cok sarsmistir. Aciniz cok derin ki oyle de olmali suanda normal olan bu. Destek olacak arkadaslariniz aileniz falan yok mu? Bu surecte tek kalmasaniz sizin icin daha iyi olur. Zamanla dinecektir cok cok uzuldum adiniza. Basiniz sagolsun.

başin saolsun cnim cok uzldum tek yapman gereken dua okumak bnd babmi 11 yasnda kaybettm suan 23 yasndaym we hala aklmda unutamyrm bile tek yapabldgm sey kuran okumak bska hc bse yapamyrm Daha acin cok taze Allah yardmcn olsun

Basiniz sagolsun, Allahim sabir versin.
Ama bazen derizya " hayirlisi buymus" diye.
Belkide yine oyledir.
Belkide bebeginiz olucakti ama bakamiycaktiniz ona tek basiniza tam su an. Kocanizin gidisindan sonra hersey belkide sarpa saricakti?
Biliyorum aciniz cok, ben yasamamis birisi olarak konsurum ancak, ne hissettiklerinizi bilemem. Ama insallah gecicek. Size simdi sadece dua etmek kaldi, insallah cennete gider esiniz.

ne güzle 10 yılınızı prenses gibi geçirmişsiniz. buradaki hikayelri okumuyor musunuz ??? şükredin nee güzle bir hediye vermiş hayat size.... ölüm zor yapacak bir şey olmuyor hayatın kanunu bu ...

Sağolun Aile arkadaş bi yere kadar dinliyo insanı sonra farkına varıyosunuzki sıkılmaya başlamışlar.çevremde aynı acıyı yaşayan biri yok.o yüzden buraya yazdım belki beni anlayabilen yada yazdıkları beni.rahatlatabilen birileri olur diye.

Gercekten acilisin anliyorum da yani sebep ne olursa olsun benden vazgecebilen bir insan icin mukemmel bir insandi diyemem ve cokta uzulmem acikcasi. Ne aileler var yillarca deniyor, sorun kimdeyse diger taraf yine vazgecmiyor, esini sahipleniyor. Bosa vicdan yapiyorsun.

Oncelikle basiniz sagolsun zor bi durum ama evladi veren Allah O nasil derse oyle olur kaderinizde yokmus Rabbim sabir versin

Sanırım korunuyordunuz ama kısmette eşinizden hamile kalmak yokmuş cok zor bir durum allah sabır versin ama gencsiniz hayat devam ediyor acınız zamanla hafifler sizde birgün mutlaka anne olursunuz rabbim sabır versn

Başınız sağolsun çok üzüldüm..
Şöyle düşünün belki bir çocuğu olsaydı yetim kalacaktı. Ölürken gözü arkada kalacaktıher şerde bir hayır vardır. Baba olamadı ama arkasında babasız bir çocuk birakmadı.
Onun gibi bir insanla 10 yıl geçirmişsiniz ne güzel. Birbirinizi kırmadan yaşamışsınız.
Hayat böyle bir şey işte bir varmış bir yokmuş. Hepimiz için geçerli.Bir an sonrası için garantimiz yok, beklenmedik bir kaza ya da ani bir hastalıktan öleceğiz belki de. O yüzden kısacık zamanda ne yaşadıysak kar.

Hergün resimlerine bakıp mesajlarını okumak hala yaşıyormuş hissi veriyor bana.öldüğünü kabullenemiyorum

İlaç kullanıyorum 1 aydır.ama psikolog daha etkili olabilir dediğiniz gibi.sağolun.

Gözümde canlandi gece gece cok uzuldum. Allah sabir versin size. Esinizinde mekani cennet olsun insallah
Teşekkür ederim.kaza anında ölmedi.hastanede bekledim ambulans geldi.bana baktı benimle konuştu .ağlamamı görmesin diye acile giremedim.benle konuştuktan sonra kalbi durmuş.

Başınız sağolsun Allah sabırlar versin.10 yıl olmamış, evlat veremedim diye suçlamayın kendinizi kısmet böyleymiş hiçbir şey sizin elinizde değildi.Çocuğunuz olsa çocuğum yetim kaldı diye daha çok üzülecektiniz. .Umarım acınız hafifler ve bundan sonra mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…