hayat bize son oyununu oynamış :(

Başını sağolsun. Allah rahmet eylesin.
Her şerde bir hayır var işte. Siz çocuk veremedim diye kendi kendinizi suçluyorsunuz. Kaldi ki veren de Allah alan da..
Şimdi bir çocuğunuz olsaydı küçücük yaşta babasız kalacaktı. Hala yastasınız tabi ama bence bu şekilde düşünün. Her türlü mahlukâtın sesini duyan Rabbim size çocuk nasip etmediyse sebebi vardır.
Mekanı cennet olsun.

ne güzle 10 yılınızı prenses gibi geçirmişsiniz. buradaki hikayelri okumuyor musunuz ??? şükredin nee güzle bir hediye vermiş hayat size.... ölüm zor yapacak bir şey olmuyor hayatın kanunu bu ...
Okumaz olurmuyum.ben eşimden ayrıldıktan sonra daha çok farkettim onun çok farklı bi insan olduğunu.insan yanındayken kıymetini anlayamıyomuş.o beni çocuğu gibi şımartmıştı.tabiki hep şükrettim öyle bi eşim olduğu için.ama ben ona layık bi eş olamadım vicdan azabım bundan.bazen bu düşüncelerim şeytanın vesvesesi diyorum ama bi türlü düzelemiyorum.

Allah razı olsun.inşallah atlatırım.tek umudum cennette olması ve inşallah bende cennete gidebilirimde burda yarım kalan herşey orda tam olur.

Sağolun inşallah normale dönebilirim şuan onsuz imkansız gibi görünsede

Sağolun.evet şuan çocuğumuz olsa ona bakacak gücüm yok zaten.ama yinede ondan bi hatıra kalmasını isterdim.ama rabbim böyle istemiş

Başınız sağolsun ama cocuk veremedim demeniz coookk yanlis.çocuğu allah verir kadın cocuk veremez allah yazar yazısını vicdan azabı duymaniz saçma.allaha siginin zamanla geçer insallah sabır ve dayanma gücü versin rabbim...

Basiniz sagolsun Allah sabır versin. Tek ilac zaman unutacaksiniz yavas yavas..

3 aşılama 3 tüp bebek sonuç hep negatifti.sigarada içiyodum.şimdi elimde kalan pişmanlık ve vicdan azabı.keşke içmeseydim diyorum ama burdan okuyodum 2 paket sigara içenler bile vardı.sanki ömür boyu pişmanlıkla yaşıycam gibi geliyo.tabi ne kadar ömrüm kaldıysa.

allah rahmet eylesin.vicdan yapacak bir sey yok bence cocuk senin elinde olan bir seeymi allah istememis vermemis siz ne yapcaktiniz ki.hem beence sizi cocuuk yuzunden terk eden birine bu kadar uzulmeyin o size veremeseydi siz terk eder miydiniz sevdiginizi.

allah isteseydi olurdu.Allah ol der ve olur...otesi yok

Allah sabır versin, insan sevdiği birini kaybettiğinde kalbinde 40 mum yanarmış, her gün mumlardan birisi sönermiş ama 40. mum asla sönmez ve için için yanmaya devam edermiş. Zaman geçecek ve siz alışacaksınız, unutamazsınız ama hayatın akışına kapılacak dünya gailesine döneceksiniz, bir an gelecek onu unuttuğunuzu zannedip kendinize kızacak vicdan azabı çekeceksiniz ama unutmadığınızı anlamanız da yine bir anı ile, koku ile bir resim ile ortaya çıkacak.
Herşeyde bir hayır vardır gözü ile bakmalı bazen, keşke bir bebeğiniz olsaydı da hiç ayrılmasaydınız ve bunları da yaşamasaydınız ama kader bu. İnsan keşkelerin ardına sığınır herzaman ama düşünsenize bir bebeğiniz olsa idi babasız kalacaktı, belki size bir yadigar olacaktı eşinizden ama tek başına bir çocuğu yetiştirmenin güçlükleri ile baş edemeyecektiniz belkide.
Eşinizden duanızı eksik etmeyin mevlam cennetinde kavuştursun sizleri inşallah ve hayırlısını dilemekten de vaz geçmeyin, allah sabrını verecektir, saygılar.

Asla terk etmezdim.kazadan sonra yaşasaydı bile yatalak kalırdı dediler onu bile göze almiştım

Sağolun.allah razı olsun.dua bile edemiyom.işten gelip yatıyom sabah kalkıp işe gidiyom.hep ağlıyorum.kabullenemiyorum.yanlış yaptığımın farkındayım.inşallah toparlanıcam.çünkü cennette onla olmak istiyom rabbim izin verirse.

ALLAh rahmet eylesin
Çocuk için kendinizi hırpalamayın
Allah isteseydi olurdu ,demek ki kısmet değilmiş,
rABBİM SİZe saBIR versin ,işte imtihan dünyası
Umarım sizde bunu çabuk atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…