Hayat bugün size ne verdi ?

Hayat beni neden yoruyosun?

Bak ben seni hiç yoruyor muyum hee?

Ne dersen onu yapıyorum, zaten olmaz deme lüksüm yokher zaman senin dediğin oluyor nedense ?

Ama sen de biraz orta yolu bul yani, dediğim dedik çaldığım düdük misalisin yani..:dilcikar:

Sesimi çıkarmıyorum diye saf sanma valla birgün bir patlıcam sen bile tutamıycaksın beni ha...:mymeka:

Beni bilirsin yavaş atımdır ama tekmem fena yapar..:mymeka:

Bazen çok kızıyorum sana şakkıdı bazen de çok seviyorum..

Tamam tamam çok da kötü davranmadın bugüne kadar, hatta ne istediğimi bildiğim zamanlar ''buyur senindir'' dedin hep,bu açıdan teşekkür etmem gerek evet sanaa.s. ama bazen benim itelemem gerekti hatırladın? :çok üzgünüm:

Biliyorum onlar da gerekliydi diyceksin:a015:ya da aklın nerdeydi diyceksin ama fena koydu bazı şeyler, :a015:lütfen bir daha öyle olmasın lütfen lütfen lütfen..:Saruboceq: Ben yanlış yapsam da sen görmezlikten gel yani arada ne var, bunca yıllık ortaklığımız var, o kadar hatırımız olsun ..

Hadi bakalım ,bekliyorum güzel şeyler hep olsun şöyleeee:jeyyar: ne bileyim anlarsın sen, sağlığım hiç bozulmasın sevdiklerimin de, para harcandıkça çoğalan birşey olsun, canım ne isterse onu yapayım mesela ben kafama göre, birisini özlediysem hemen yanıma yolla, istemediklerimi de sepetle yanımdan, istediğim zaman, zamanı durdurabileyim , haa bir de arada görünmez olayım, herkes beni sevmeye devam etsin, kış gelmesin, yedikçe kilo almayım, arabam suyla çalışsın, yıllar geçtikçe daha da güzelleşeyim, sevdiklerim dibimde olsun, evim hep denize baksın, :lepi: falan filan..Çaktın ?:jeyyar:

Fazla birşey istemiyorum ya yukardakiler yeter şimdilik..:icecream:

Aferim hadi bakayım yavrim güzel haberlerini bekliyorum..

Yaklaş da öpeyim muck:)

Son düzenleme:
alınganlığından ayrılan bi sevgili
ve bunu takmamaya çalışan bi ben verdi fisfisfiszemuszemuskaydirigubbakcemile2

daha neler amanın daha neler
ammada yaptın
sen beni çantada keklik farzedip aldandın
ben elimi sallasam ellisi oğlum
kalakala sanamı kaldım zemuszemus bide bu şarkıyı dinleyerek motive olmayı verdi

Son düzenleme:
hayat bugün bana sıkıntı verdi susuzluk verdi baş ağrısı ve gürültü verdi bugün benim için tam bi kabusdu aslında....(ama çok şükür çocuklarım sağlıklı)

okula gittim sentez yapmaya.
Ellerim boş geri döndüm sanırım gene olmadı.
Yani hayat bana bugün boşu boşuna okula gidip gelmeyi verdi elime bişi geçmedi:umursamaz:

Hayat bugün üzüntü verdi bana...
kolu incinmiş olan kızımın,meğer kolu kırılmış,alçıya alındı ve 1 ay alçıda kalacak...

kolu incinmiş olan kızımın,meğer kolu kırılmış,alçıya alındı ve 1 ay alçıda kalacak...

Çok geçmiş olsun birtanem...Şeniz

Hayat bana bugün kısır,domates,salatalık,3 yaprak da marul verdi..:lepi:
Alt komşum 3 günlüğüne yazlıktan İzmir'e geldi de..zemuszemus

bana ölümden başka herşeyin yalan olduğunu öteki taraf için birşey yapmadığımı hatırlattı

bugün değilde dün bana pc min kablosunu verdi,
vee kk ya kavuşmanın mutluluğunu verdi:sm_cool:,
hayat böyle vermeye devam ederken kocişimi bi süreliğine askere alıyor

Çok geçmiş olsun Songül Abla a.s. Ama üzülmeyin çok fazla.. Ben de pek düşer kırarım bir yerlerimi.. Küçüklüğümden beri kolum, bacağım ve 2 kaburga kemiğim olmak üzere 3 kırık yaşadım.. Geçip gidiyor merak etmeyin..

Hayat bana son 4 gündür öyle bir ders verdi ki.. Para versem öğrenemezdim bunları.. İnsanları tanıyamayacağımı ve dost bildiklerimin bile şartlar elverdiğinde arkamdan vurabileceğini öğretti hayat..

hayırlı bi cuma............ pazartesiye söz verilen bir çek ........... öğle yemeğinde yeek üzere verilen koca bi poşet dometes peynir salatalık zeytin bide ekmek

Ooooo bugün neler neler vermedi ki..:lepi:
2 sütyen biri beyaz biri siyah
2 elbise Sobe'den ablamın kızlarına
Hee bir de Alacakaranlık kitabı..sositososito
Bugün de kârdayım,çok şükür Rabbime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…