hayat bugün bana 2 yıllık emegin boş oldugunu gösterdi
2 yıl boyunca sırayla sayarsam eşimle ilk tanışmamız o muhteşm gün sonra 3. görüşmemizde azosperm olugunu söylemesi onu okadar sevmiş ve begenmiştim ki cocugu olan biriyle evlenirim ama mutlu olamam şefkat tokatı yerim dedim hem sonuçta hiçbişey belli degildi tedavi olursak bebişimiz olucaktı (o zaman öyle zannediyorduk) sonra beni 1 msjla terkedişi *sonuçta onlar ailem bi ömür yanımda olacaklar *cümlesiyle biten aglamalarım uykusuz günlerim iftarsız oruçlarım oldu hiç beklemediğim anda ben geldim aç kapını dedi ve herşeye ragmen evlendik beni evden çıkarmaya gelmeyen kaınpedere tüm nikah boyunca aglayan kaynanaya ve görümcelere ragmen mutlu olduk o gün evliliğimizin ilk yılında aşırı maddi sıkıntı yaşadık tabi herşeyi tek başımıza yapınca borç ayyukaya çıkıyor sonra kaynanamın okadar emzirdim hani süt parası dogururken sancı çektim hani parası yedirdim içirdim hani parası demelri ve benim sabredişlerim eşim azosperm yani en geç 2 yaşına kadar olması gereken inmemiş testis ameliyatını 12 yaşında bir drun fark etmesi sonucu tam 3 kere ameliyat olması ve sadece 1 tanesinin inmiş olmasından dolayı spermi yok ve eşimi fark eden dr okutuyor zira ozaman okuldanda almışlar sonra kayınvalidemin napayım bekledim inmedi inseymiş suç bendemi demesi üzerine benim sert konuşmam ve eşimin onlar annem nasıl öle konuşursun diye karşıma dikilmesi zira bu konuda eşimle ilk tüp bebek denemizde acıldı mtesede sperm bulunamaınca ben baya agır konştum telde onun üzerine yaşandı üstünede ben okadar baktırdım şimdi sen daha iyi baktır demesi eşimin ilk kez karşı çıkması ailesine yeter demesi işi geregi farklı şehirlere gidip gelir eşim hafta içi başka yerde hafta sonu akşamları evde yani sadece 3 gece kalırdı evde ben ne hadeyim bilen yok ama öyle seviyoruz ki birbirimizi hergünümüz bunca olumsuzluga ragman şenşakrak mutluyuz çok şükür diip yolumuza devam ediyoruz kapılarımızı kapatmayı ögrendik 3.şahışlara ve duymamayı ögrendik söyledklerini yagımızda kavrulmayı ögrendik zaman geçtikce benim bebek özlemim çogaldı hele ilk tüpbebek denememizde olmadıya tam yıkım oldu ozamana kadar hiç biendişe yokken mikroteseden sonra olmama korkusu sardı içim çok acıyor her sorana hala düşünmüyoruz demekten yanınada bahanelr uydurmaktan yoruldum tüm duydugum otu çöpü kullanır doktorlarada gider olduk çevrenin baskısı iyice artınca zaten çokda yorucu olan işimden ayrıldım evdeydim artık rahat rahat sabah kahvaltılarım olcak hayatımda ilk kez evimde vakit gecircektim ne yalan söylileyim ev hanımlıgı çokda hoşuma gitti sonra eşimle aramız gitgide açılmaya başladı arkadaşlarının yanında şenşakrak gülen adam yanlız kalınca yüzü asık oluyor soruncada kusurabakma içim okadarda eglenceli olamay bilir diyor e bire müslimanın evladı tamam benimde içim yanıyor ama azcıkta olsun destegine konuşmaya ihtiyacım var anlıyorum sorun onda diye daha çok takıyor ama ilk ögrendiğim günden beri olagan üstü anlayış ve destek oldum ama ben nekadar olduysam hep daha fazlasını istedi ensoonda dünkü olayla anladım ki ben tükenmişim 2 yıllık emeklerim boşunaymış ne o katlandıgım agır maddi sıkıntıların ne ailesinin tüm olumsuz davranışlarına sabretmelerimin ne yaşadıklarımı sırf eşim üzülmesin diye anlatmayışlarımın hiç bir anlamı yokmuş tamam sorun sende diye bukadarda olmaz ki millet sorun bende aman karımı elimde tutim diye napcagını şaşırken benim koçiş de sorun bende tiriplerine giriyor dün bana artık sıkıldım dedi yani oturdugumuz evimizden benim ailemden(ki öyle çok sık görüşmeyiz) cocuk meselesinden ve en önemlisi benden belki bibuhran anında agızından çıktı ama bazı sözler vardırki ne olura olsun söylenmesi gerekir bahanesi neolursa olsun telafisi yoktur şimdi cocuk meselesini büyütmeyin diyenler olcaktık ama kızlar bu acıyı yaşayamayan bilemez düşünsenize evletlarınızın yok oldugu ve hiç olamayacaklarını hep başkalarının bebişlerinin oldugunu ve sizin olamayacagını bide bunun erkek tarafından yaşanması var yani sende yaşıyorsun ama eşin daha agır yaşıyor bunu anlayamaya bilirsiniz ve Rabbim de inşaalh anlamanız gereken bi hal ile imtahan etmez emin olun çok agır binicik bi gülüş size okadar uzakki şimdi tedaviye devam ediyoruz bakalım ikinci tüp denememiz yaklaşık 3-4 ay sonra sonuçlanacak işte böyle ben 2 yıldır yaşadıklarımın bi hiç oldugunu anladım tüm çabalarımın degersiz oldugunu ama halada aşkın karkışında diz çöktüğümü çok sevdiğimi vazgecemediğimi anladım ve hayat bana bugün sadece ders verdi