Hayat bugün size ne verdi ?

merhabalar ben daha dun uye oldum.sızınle bısey paylasmak ıstıyorum.benım 6yıllık bır ılıskım var.erkek arkadasımla bırbırımızı cok sevıyoruz.ben ızmırlıyım erkek arkadsım ankarada yasıyor sadece onunla bırlıkte olabılmek ıcın ankaraya yerlestım burada bır hayat kurmak ıstedım burada ıs arıyorum.1,5yıldır buradayım.buraya gelmeden once erkek arkadasımın aılesı benı cok sevıyordu fakat ankaraya tasındıktan sonra benı sevmemeye,ıstememeye basladılar nedenı ıse yalnız yasıyor olmam.ılıskımızı onaylamıyorlar.durumu duzeltmek ıcın ugrastımda ama olmuyor.anneler gununde annesını aradım telefonumu acmadı bıle.yılbasında hedıye aldım arayıp tesekkur bıle etmedıler.erkek arkadsımda acık acık benı ıstemedıklerını soyledı zaten.o aılesıne cok duskun ama ben sımdı senın yanındayım ılerdede senın yanında olcam dıyor ama ben yınede cok uzuluyorum cunku ben onlara hıc bıse yapmadım ben 28 yasındayım erkek arkadasım 27.evlenmeyı dusunuyoruz 2 seneye kadar umarım benı sevmeseler ıstemeselerde gorevlerını yerıne getırırler.sce ne yapmalıyım cok uzuluyorum coooook

regli ağrısı,hayalkırıklığı..umutsuzluk..eşimle tartışma daha sonra barışma ..ve yeniden hayata kafa tutma isteği verdi..

Mesleki dertlerim gibi mutluluklarımıda verdi birde baş ağrısı

diş sağlığıma yeniden kavuşma mutluluğu,

çok sevdiğim bir insanın ne kadar aciz olduğunu anlama fırsatı,

yeni bir başlangıç yapma fikri,

yeniden anne olma isteği verdi.

ne çok şey vermiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…