Hayat bugün size ne verdi ?

bugün benim atamam oldu, sakarya 'ya, çok sevindim. kayınvalide namzeti kadının ilk sorusu sakaryanın kazası mı? oldu. çok derin kadın çooook.....

hayat bugün bana gelinliğimi verdi :D gelinliğimi teslim aldımda bugün :1::1:

vede herşeyden önemlisi rabbim bana sağlık verdi

Daha çok ders, daha çok iş, daha çok ders, daha çok iş... Pfff! Şöyle her şeyden elimi eteğimi çekip, bir köye yerleşmek, kendimi bağ bahçe işlerine vermek istiyorum :52:

Müzik eğlence vs verdi haa birde ardından gelen lanet yorgunluk iyi ki erken bitti

hiç geçmeyen bir kalp ağrısı, çaresi olmayan bir aşk verdi:43::43: bir de mükemmel bir aile çok şükür. Allah'ım onları hep korusun Aminnnnn:34::34:

Müzik hayatımda benimle olacak çok iyi bir kemanist arkadaş verdiii çok mutluyum onu tanıdığıma :70:

Cok guzel bir burc yorumu...:66:hayirlisi...

Balık Burcu
‎(26 Nisan Salı 2011)
Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel. Başarınızı devam ettirebilirseniz, gelecekte daha da güzel günler sizi bekliyor. Yeter ki azimli ve çalışkan olun. Sevdiğinizle birkaç gün görüşemeyebilirsiniz. Bu özlemin ilişkiniz için de yararlı olabileceğini unutmayın.

ayrılık gözyaşııı
daha doğrusu bitip bitmediğini bilememek............
bu daha kötü sanırım

Son düzenleme:
kızlarımın okulunda bahar şenliği vardı gidip eğlendik çocuklarla:24:şimdi de evde dünya kadar iş beni bekliyor offff:27:

‎(03 Mayıs Salı 2011)
Bugün kalbiniz iş ve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ...ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor. Kararlarınızı verirken duygularınızın sesine kulak verin. Küçük sürprizler, hediyeler var..........:17::17::21::21:

kansızlık...
yahu ben bundan ne zaman kurtulacağım:20::20:

Back
X