Hayat bugün size ne verdi ?

hayatla ben,edi ile büdü gibiyis normalde...şu an fırtına öncesi sessizlik var,henüz bişey tasarlamadı benim için,sonrası için hazırlıklıyım bekliyom...

hayatla ben,edi ile büdü gibiyis normalde...şu an fırtına öncesi sessizlik var,henüz bişey tasarlamadı benim için,sonrası için hazırlıklıyım bekliyom...

çok sık düşünürüm bunu bende

güçlü olduğumu düşünüp sonradan aslında nasıl da sabrımın tükendiğini anladığımda yaşadığım büyyükkk bir üzüntü verdi

sabah erken kalktım elimle bebeğimin bulunduğu yeri keşf ettim onu elimle hissettim
daha ne versin bugün bana

Durgun bir gün verdi.. sıkıcı falan

emmmmmmm ahiret soruları????
anne kuyruklu yıldız kuyruğunu oynatabilir mi?-hayır
peki neden kuyruklu yıldız deniyo?-kızım o gördüğün aslında yıldız değil
ya nedir?-yani bazıları yıldız da ama çoğu meteor
met ne?o ne anne?-uzayda başı boş uçan kocaman taşlar
onları kim uçuruyo anne?-:84::84::84::84::84:

sevinç verdi huzur verdi mutluluk verdi bol kahkaha verdi güzeldi bügün yani:44:

kk dakı derdın var bolumundekı yazıları okuduktan sonra eşıme aıleme şükretmek gerektıgını öğretttii

Tatil verdi hemde 4 gün olan ama sanatçının tatili yok derler ya öyle heves kursakta biraz

benim de tam tersi ne vermedi diye sorarsam kendime tatil vermedi. cumartesi gününe kadar full çalısmaya devam. anca pazar tatil. ahh hayat beni neden yoruyorsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…