- 20 Şubat 2010
- 33.127
- 6.399
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can sikintisi,oksuruk,sabirsizlik,beklemek beklemek ve en nefret ettigim sey beklemek...resmen hayatim beklemekle geciyor.allah sabrimi beklemekle siniyor sanirim ama oynatmaya az kaldi ;(((
''Şüphesiz ki Allah, Sabredenlerle Beraberdir (Bakara,153)
canım ben de bekliyorum hep bekliyorum. ama beklerken facedeki yanak yanağa fotoları görünce arkadaşların çocukları ile de beraber gerçekbiszün çöküyor yüreğime.. ama imtihandayız gerçekten Rabbim en kısa zamanda tüm bekleyenlere gönüllerindekinin daha da iyisini versin
Sorma canm face zaten bizi bunalima sokmak icin var sanki..her yaptiklarini paylasirlar..sanki bi sen mutsuzsun sanirsin..off allahim bi duysa dualarimizi artik inan cok istiyorum..ruyalarimdada hep guzel seyler goruyorum ama olan bisey yokk..bide bana biri varmis ne dersin diyorlar tamam tanisiyim diyorum ses kesiliyor..buda cok moralimi bozuyor..nedenboyle oluyor bi anlam veremiyorum..
onlara vererek imtihan ediyor, bize vermeyerek imtihan ediyor... canım onlar şükretmeli biz ise sabretmeliyiz... ama bu noktada facebook ta ki paylaşımlar sanki göz hakkı oluyor gibi geliyor... bir de bazıları var ki bana diyor ki "güzel kızsın yine de birini bulamadın evlenemedin " filan.. bu kişi gerçekten çok güzel biri değil ama çocuğu var ve mutlu .. ama bunları söyleyerek kalbii kırdı. çok dikkat etmesi gerekiyor.. 30 yaşındayız aşağı yukarı geriye kaç sene yaşayacağız ki düşünsene... 30 sene daha yaşasak ama diğer ahirette sonsuz hayat var.. burada imtihanı kaybetmeyelim yeter ki canım.. üzülme hiç yılmadan dua et Allah duanı duymak istiyor.. duamız kabul oluyordur inşallah ama geç ama erken... ya da çok geç ve ölümden sonra güzelliklerle duamız kabul olunmuş olarak bizi karşılayacak... sabır ve de sağlığımız diğer sahip olduklarımız için şükretmeliyiz şu anda.. inşallah hayırlı evlilikler yaparız canım. dua ederken gerçekten artık bu sitedeki bekarlar için de dua ediyorum ne kadar çok istediklerini biliyorum evliliği.. sadece kendim sanardım ama o kadar çok ki evlilik bekleyen.. sen de bizim topiğimizdesin demi canım hayırlı eş için birlikte dua edelimde dua ediyoruz ya... inşallah çabucak hayırlı şekilde evleniriz canım benim çok isterim mutlu olmanı seni çok iyi anlıyorum çünkü..... erken evlenenler bizi anlamıyorlar çoğu zaman gerçekten......
ımtıhan tamam ama onlar mutlu bız mutsuz adalet degılkı bu..allahın ısıne karısılmaz tabı ama artık canıma yettı pazar gunlerı mutlu aıle pozları gormekten bıktım..bızımde canımız var allahım bızı bunla sınamasın artık..bı yastan sonra aıle kurmak cok onemlı cok guzel duygular etrafımda herkes sankı bana uzuluyormus gıbı gelıyor.cok ıstedıgımıde bılıyorlar..guzellıkle olmuyorkı canım bu ısler allahın zoruna gıtmesın ne cırkınler evlenıyo ama cırkın sansı dedıklerı o sanırım..ınan 5 vakıt namazımın harıcındede dılımde hep dua var hep hayırlısıyla tez zamanda olsun dıye..bende senın gıbı bı ben sanardım evlenmek ısteyen ama gercekten herkes mutlu bı yuva hayalınde..allahım bır an once cıkarır umarımkarsımıza hayırlı es..tek duam bu..evlılere gore en guzel gunlerımmıs gel bıde bana sor be canım o gunler nası ızdırapla yalnızlıkla gecıyor en guzel yaslarım..ahh kımse yasamayınca anlamıyor bırbırını ıyıkı burası varmıs ama..yalnız degılmısım evlenememekten dertlı olarak..evet canım topıgınızde varım arada benım adımıda gecırın nolurdualarınızda...