Hayat bugün size ne verdi ?

kizimin halima doktugu deterjani soylene soylene temizleme firsati verdi uzerine yetmezmis gibi daglar kadar utulenecek esya verdi daha ne olsun yaaa

çok uun zamandır aradığım artık yeni baskısı yapılmayan bir kitap verdi
sanaldan bir arkadaşım benim için buldu bana gönderdi
ah sanal dünya nelere kadirmiş

sevmedıgım insanlarla 2 saat gecırmek..
yuzume bir maske takıp sırıtan dudaklarımın ıcınde sınırden gıcırdayan dişler verdi..
sabretmek yada hergecen gun sabretmenin yonlerını kesfedıyorum desem daha doğru..

hayat 2 aydır benim zamanımı çalıyor.ben artı derken hayat bana eksi veriyor...herşey bana karşııı...ne zaman düzelecek..takıldım arkasına gidiyorum hayatın bakalım ne zaman o benim arkama takılacak..öf fff .yinede şükürler olsun...

Hayat bana eşimle berağber halen aşık halen sevgi dolu bir 8 yıl verdi .Ve bugün 8 yılımızı doldurduk. Evlilik yıldönümümüzü verdi. Bununla berğber 2 güzel evlat verdi. Eeee daha ne olsun şükür Allaha.

bı elbıse 4 hırka bıraz yorgunluk bıraz bas agrısı bıraz heycannn :)))
off bugun ne cok sey vermıs hayat banaa

pc min dün bir türlü gerçekleşemeyen internet bağlantısını, kayıplara karışan ekran görüntüsünü :Saruboceq:

baş ağrısı, diz ağrısı, akşam eve dönerken üşüme :sinifsinif: şeker düşmesi :gitme:

Bugün benim doğum günümmmm:)Hayata geldiğim için çok mutluyum,hayal kırıkları yaşasak da arada her şey güzel be gene de..Hayat,her yıl bugün olduğu gibi,yaşamanın ne kadar güzel bir şey olduğunu gösterdi bana.Teşekkürlerrrr...

özlem verdi bugun hayat bana... evimi çok özledimm... aşkımı bi baska ozledım..
bugun ders calıscaktım güyaa oda kaldı off.. bitmek bilmeyen sınavlardan bıkkınlık geldi.. iş bulmak çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…