Hayat bugün size ne verdi ?

Hayal kırıklığı,gözyaşı,melankoli..
Sırf o istiyo diye,mutlu olsun diye gururumu ayaklar altına sericek bişey yaptım.

güne kötü başladım,sanırım böyle devam edicek,kaç gündür kendimi çok kötü hissediyorum mafoldumben

bugün hayat bana birkez daha hayalkırıklıkları yıkım verdi birkezdaha nekadar saf olduğumu gösterdi insanların benim kadar iyi olmadığını gösterdi kimsenin kimseden önemli olmadığı sevgi furyasında asla gerçek aşı bulamicamı gösterdi bana gelenlerin hep benimle dalga geçtiklerini birkezdaha gözterdi duygularımla gözlerini bile kırpmadan oynayabilicek insanların varlığını gösterdi ve giderlerken milyonlarca soruyla bırakabileceklerini hayat işte ama herşeyiyle benim hayatım :)

Bugun ayrılık verdı bana hayat.. sabırla basbasa bıraktı...
Bır dolu gun verdı sayılacak... aylar verdı.. soguk bır ruzgar estırdı ustume...
Gözlenecek yollar verdı.. ıslak bır yastık, o yastıgı ıslatan yaslar verdı.. bır yanım buruk, korku ıcınde...
Bugun, senden uzak soguk geceler verdı..

Son düzenleme:
aşk verdi,onun mis gibi kokusuyla uyanmayı,nefesiyle ısınmayı,mutluluğu,içinde aşk olan herşeyi verdi...:asigim:

Kötü başlayan bir haftanın son gününde hayat bana,

7.5 kg okyanus mavisi duvar boyası
2.5 kg beyaz tavan boyası
boya malzemeleri verdi...:1shok:

biliyorum bunlar küçük şeyler ama çok mutlu oldum ben ya...
kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

Düşünmem gereken ciddi konular olduğunu hatırlatıp bu kadar umursamaz davranmamam gerektiğini o yüzden biraz hüzün verdi.
Evet,eğitim hayatımla ilgili önemli kararlar almam gerektiğinin farkındayım.

hayat bana bugün 1 kilo daha verdi.gittikçe şişmanlıyorum.48 kiloluk hatun 1 yılda 6 kilo aldı ve almaya da devam ediyo.nerede benim o güçlü irademmmmmmmmmmmm???

Guzel bır ses verdı sabrı ogreten..
Huzurla dolu bır gonul verdı.. dualara yonelecek sebepler verdı..
Şükredecek şeyler verdı dusundukce.. guzellıklere acılacak yollar verdı..
Yarına ınanc verdı o yolları yurumek ıcın.. yolları ısıga kavusturacak yarınlar versın.. (ınsallah)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…