Hayat bugün size ne verdi ?

Hayat bugün bana aşkımı verdii :asigim: Sabah karşımda görmek herhalde bugünün en anlamlı olayı ve en güzel süpriziydi.. Bir dinginlik var üstümde.. Ruhum bir başka huzurlu.. Güne çok güzel başladım umarım aynı tadla devam eder... :Saruboceq:

hayat bana kımse ıcın refluyu azdırmama gerektıgnı verdı vallahı..kaydirigubbakcemile3
sınırlerımı zıplatmamamı ogrettı bugun..

hayat bugün,sevmenin ve sevilmenin
ne kadar güzel ve özel duygu olduğunu birkez daha
anlamama neden oldu...
sevginize sahip çıkın arkadaşlar...

Boyun ağrısı acısı verdi
Çok pis yatmışım boynum kakılmış:çok üzgünüm:

ınsanlarla samimiyetin bile sınırlı olması
gerektiğini,biliyordum,yine gösterdi bana..
teşekkürler hayat,bakalım daha neler göstereceksin bize...

hayat bana bugün bir kez daha herşeyden önemli şeyin ailem yani çocuklarım ve eşim olduğunu bir kez daha gösterdi ve boş şeyleri kafaya takmanın anlamsız olduğunu...:Saruboceq:Allahım sana şükürler olsun bana verdiklerin için.

üzüntü verdi noluyo memleketimize batıdan sel felaketi doğudan şehit haberleri Allah ım bizleri korusunn..özellikle askerlerimizi :Saruboceq:

Bütün gün uyku verdi günüm gittii :)))
aman olsunnn herşey yolunda ya varsın bütün gün uyuyayım allahım sana şükürler olsun.

hayat nemi verdi dün çok acı ve üzüntü içindeydimmmm
----------------------kırşehirden dört tene şehit verdikkkkk dün yıkıldık küçük bi içedeyiz tanıdıktı ikisiii üzgünüm çok çok HAYIRLI CUMALAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…