Hayat bugün size ne verdi ?

hayat bana bugün biraz para getirdikaydirigubbakcemile3 hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum:Saruboceq:

uyuyakalıp işe yetişmek için taksiye binilmemesi gerektiğinin dersini verdi.
çok kötü içime oturdu valla.

bugün ve bir kac gündür göklere sigdiramadigim sahsiyetin aslinda ne kadar yüzeysel oldugunu ve aslinda bana, askima sahip olma yüceligine asla erisemeyecegini gördüm...

9 aydır ne verdıyse aynını ıste.yalnızlık hayal kırıklıgı,bombos bı gun daha......

uzun bir aradan sonra tekrar sağlık verdi, güzel bir uyku verdi, gülümseyen bir surat verdi, pozitif bir enerji verdi. (şükürler olsun ki kan tahlilleri çekilen filmler antibiyotikler ağrılar bitiyor) daha ne isterim vücut zenginliği sağlık verdi.

Nedenini bildiğim ama bilmek istemediğim
sıkıntı verdi,üstüne üstlük hava da berbattı bugün,
iyice daraldım...

Hayat bugün bana uzun zamandır isteyipte vermeyi başaramadığım kilolarımın azmim sayesinde yavaş yavaş gidebildiğini:lepi: ve 2 yavrumu sağlıklı olarak yataklarından birgün daha öperek uyandırabilme mutluluğunu verdi.:asigim::asigim:

hayattan bişi beklemeyin arkadaşlar.kendinizde var ne varsa.her şey beyinde bitiyo.tabi sağlık ve ölüm hariç.eğer sen bugün ne olursa olsun mutlu olacam diye kalkarsan yataktan her ne olursa olsun hiç bişi bozamıyo moralini.çünkü mutluluğu sen aşıladın kendine birkere. sevgilim bugün bana trip yaptı ammaaaann yaparsa yapsın.nasıl olsa yarın düzelir,arkadaşım arkamdan dedikodumu yapmışş ammann daha iyi ya düşmanım olduğunu öğrendim,sınavdan kötü not mu aldım.aldıysam aldım her sınavın bir de kurtarması var nasıl olsa.arkadaşlar bir kere geliyoruz dünyaya.her şeyi sorun yaparsak karamsarlaşırız ve hiç bir şeyin tadını alamayız.sadece kendimiz için yaşamayı öğrenmeliyiz bence.mutlu,neşeli,güzel günler bizim olsun.kimseye vermeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…