• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat bugün size ne verdi ?

bir arkadasimdan cok tatsiz bir haber aldim, cok uzgunum...

Son düzenleme:
son iki gündür güzel haberler veriyor bana hayat...niyeyse?!adresi şaşırdı herhal...

Sabah duzen bozuklugu demistim..simdi ise,cok sukur, bir daha adini bile anmak istemdigim bir ailenin butun bireylerini tamamen hayatimdan silme keyfini.....

Son düzenleme:
yüzümde bir sürü sivilce çıkartan bir sıkıntı verdi tez geçsin inşallah :59:

Kupkuru bir gün :44:

Önce, meleğim ateşlendi dün gece,
onun huzursuzluğunu verdi..
Sonrada çok güzel haberler verdi...

Benim hınzırlar güldürdü beni çok...Yorgunluğumu unuttum.:1:

şükürler olsunki kaza bela hastalık vermedi.. ama yine buruk yine sönük bi gündü işte...

şükürler olsun herşey çok güzel olucak bugün bunun umudunu ve inancını verdi .

son iki gündür güzel haberler veriyor bana hayat...niyeyse?!adresi şaşırdı herhal...
hıh...hayat yaptığı hatayı anladı ve verdiklerini geri aldı,şimdi monoton hayatıma devam ediyom.dengem şaşmıştı iki gün ard arda ii şeyler duyunca...:27:

Iki dil biliyorum ama simdide Fransizca ogrenmem gerektigini bir kez daha anladim...

bugün ne verir bilemem lakin dün gece verdiği; boşuna çaba sarf etme ondan ne köy olur ne kasaba...

canım sıkılıyo :59:
boğazım ağrıyo :2:
moralim bozuk :14:
anneciğimle tartıştım :14::14:
onu çoooooooook seviyorummmm :16:
ama bazen gıcık ediyo :85:

Cok ilginc bir gun...eskilerden,yillardir gormedigim birisini karsima cikardi....biran icin ikimiz de ne diyecegimizi bilemedik..ama arkasindan sohbet cok hostu .....

Son düzenleme:
Back
X