• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat bugün size ne verdi ?

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.734
40
208
53
Diğer
HaYaT BuGüN SiZe Ne VeRDi ???

hayat...

iyisiyle kötüsüyle... acısıyla tatlısıyla yaşadığımız hayat...
geçirdiğimiz her gün... birşeyler katmıyor mu sizlere... bazen öyle bir an geliyor ki... kafanızı çevirip bakmadığınız düşmanınızdan ya da en samimi arkadaşınızdan... ya da ya da ne biliyim işte... etrafınızdaki herkesden herşeyden... belki de bir kediden bir köpekten... birşeyler öğreniyorsunuz...hiçbirşey yapmasanız da o günü boşa geçirdiğinizi düşünseniz de... birşeyi muhakkak aşılıyor size o boşa geçirdiğinizi düşündüğünüz gün bile... hadi itiraf edin... bugün size neyi aşina etti...kimin gerçek yüzünü gösterdi... ya da kimin umduğunuz gibi olmadığını gördünüz...kimi neyi ???

hayat bugün size aşk mı verdi?.... hayat size bugün para mı verdi?..hayat size bugün acı mı verdi?.....hayat size bugün dostluk mu verdi?.......hayat size bugün gözyaşı mı verdi?....hayat size bugün kalp kırıklığı mı verdi?....

hadi cevap verin...

HaYaT BuGüN SiZe Ne VeRDi ???

Son düzenleme:
Daha çok erken günün sonunda yazsam olmaz mı, günün ne getireceği belli olmuyor da...

Ama rabbim bana sağlık verdi, daha ne isterim....

Bu gün bana insanların sorunlarını kendileri yarattıklarını öğretti. Biraz sabır ve saygının aslında bütün sorunlarda cevap olduğunu gösterdi. Mal mülk için yapılan sorunların boş olduğunu anladım. Herşeyin başı sağlıkmış sevgiymiş.

bugün hayat bana mutluluk ve gurur verdi
ne mutlu banaki minicik yeğenim büyüdüde askere gidiyor vatanımızı korumaya
ne mutlu halen beni seven ve sevdiğim bir çok kişi var
ne mutlu bana ben ve sevdiklerim sağlıklı
ne mutlu bana halen kendimi geçindirebilecek kadar paramız var
ve son olarakta ne mutlu banaki böyle anlayışlı eşim var
:asigim:

:nazar:

dünden başladı vermeyezzaten hayat... gözyaşı ve haayal kırıklığı yetmezmiiii :(

belinayım ne oldu canımm ???

hayat bugün bana sabır verdi bekliıorum askeirmi .şafak 87

Şükürler olsun ki bana bu evi verdim Rabbim...:nazar:
Mutlu olabildiğim tek yer şu anda:dance:

Bu Gün Bana Hayat Kizimdan Kocaman Bir Gurur Verdi ...
Okuldan Aradilar... Okul Birincisi Olmuş Son Sinavda.... 60 Soruda 60 Net çikarmiş...şimdi 1 Hafta Sonraki Sinav çok önemli Hayirlisiyla Onu Bekliyoruz...

bugün hayat bana kimseyi tanımadan heleki erkekleri tanımadan asla güvenilmeyeceğini öğretti. Değer vermemeyi, gördüklerimi görmemezlikten gelmemeyi, ve annemin varlğının ne kadar kıymetli olduğunu öğretti.

üzüntü hayalkırıklığı haksızlığa uğramak gibi bişey verdi :çok üzgünüm:

Back
X