Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sabahtan beri sünepe bişekilde oturiyim..
o topik senin bu topik benim gezip sataşacak adam ariyim :)
bıde sanki üçbeş parça bi kıyafet aldım .
başkacada katkısı yok bugünün bana..
sabah 2 simit bir ayran verdi..az önce de demli çay.lülülülülülü şaka şaka az önce Mehme Barlas'ı bir yazısını okudum yaşamın değeri ile ilgili..Evet ne olursa olsun nefes aldığımız için bile şükretmeliyiz.
Hayat bugün bana
kalabalıklar arsında ne kadarda yalnız olduğumu görme şansı verdi
Bir bebek istiyorum ben sağlıcakla hayırlısıyla bir evlat
ne olur Allahım onuda ver bana :Saruboceq:
hayat bana bugun ne kadar bilirsem bileyim,bildiklerimin karşımdakinin anlayacağı kadar olduğunu öğretti...
iyi birşey mi öğrendim kötü birşey mi çözemedimyerimseniben
ufacık mutlulukların herşeye değdığını ........kuçuk bır gulumsemenın dunyalara değer olduğunu ........sabah kalkınca odama doğan guneşın sıcaklığını hısetmenın ne kadar guzel olduğunu ailemle beraber kahvaltı yapmanın ne guzel olduğunu .......sağlığın değerının olçulmedığını...hayat her an yenı şeyler öğretıyoıoor .............hayat anlıyabılırsek herşeye rağmen çok guzelllllllllllll.............hepınıze guzel gunler dostlarrrrr