• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat bugün size ne verdi ?

bu gün bir kaç olay yüzünden sahip olduklarıma şükrettim..... şükrettim......şükrettim......... şükretmem için belkide yaşattı allah bana bazı şeyleri ....bunada şükür.........:Saruboceq:

Hayat bana bugün kaybetmek üzere olduğum çok önemli değerlerimi geri verdi.
Rabbime sonsuz Şükürler olsun. :lepi:
Hayatı - Yaşamayı - İnsanları - KK ve yaradılmış herşeyi çok seviyorum.
Allah hepimize kaybetmeden değer bilmeyi -
kaybedilmeden değerimizin bilinmesini nasip etsin.:Saruboceq:

kayınvalideler konusun da yaptıklarımın tavsiye ettiklerimin ne kadar doğru ve isabetli olduğuna "dün kayınvalidemin en yakın dostu, dert ortağı, sırdaşı olduğuma kesin olarak emin olduktan sonra" karar "verdi"m.

Erik..
Harikaymış..
Yemyeşil..Şeniz

herkesin, olmadığını iddaa eden kişilerin bile, hatta çok güçlü kişilerin bile yumuşak bir karnı olduğunu anlayarak kendime çok acımasız olmamam gerektiğini verdi....

Bilgimin ve emeğimin karşılığını verdi

Beni sıradışı, ukala, korunan olarak görenlerin desteğime bilgime ne kadar ihtiyaç duyduklarını, bunu ancak bakışlarıyla anlatabilecek kadar cesur olduklarını görme fırsatını verdi.

O kişilere ne kadar kızgın olsam da duygularımı işime karıştırmadan kurumum yararına davranabilecek kadar profesyonel olduğumu olabildiğimi kendime kanıtlama imkanını verdi.

Kısaca bir zafer günüydü
Şükürler olsun Allah'ım

işe 2 gecede toplam 7 saatlik uykuyla gidilmemesi gerektiğinin dersini verdi.
klavyeyi kullanmak bayağı zorlaşıyormuş..

işe 2 gecede toplam 7 saatlik uykuyla gidilmemesi gerektiğinin dersini verdi.
klavyeyi kullanmak bayağı zorlaşıyormuş..

Hehehehe, aynısı bugün benimde başıma geldi ve masamda bilgisayara bakarken uyumuşum. Arkadaşım "kalk yatağına yat" diye dalga geçince uyandım.
Benim aldığım ders: Şakacı arkadaşları arkadaş listemden silinmesi gerektiğidir. Ne güzel rüya görüyordum uyandırdı uyuz.

Hehehehe, aynısı bugün benimde başıma geldi ve masamda bilgisayara bakarken uyumuşum. Arkadaşım "kalk yatağına yat" diye dalga geçince uyandım.
Benim aldığım ders: Şakacı arkadaşları arkadaş listemden silinmesi gerektiğidir. Ne güzel rüya görüyordum uyandırdı uyuz.

ben henüz uyumayı beceremedim ama azimliyim kaydirigubbakcemile3

bugün bizim işyerinde şahit olduğum bir olaydan dolayı,
paranın kardeşi kardeşe düşürdüğünü gördüm...

bugün bizim işyerinde şahit olduğum bir olaydan dolayı,
paranın kardeşi kardeşe düşürdüğünü gördüm...

dost ile ye iç alışveriş yapma

altın kuraldır bu. para araya girince sevgi saygı kalmıyor malesef

hayat bugün bana parlak bir güneş gülen bir yüz verdi

Back
X