• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat bugün size ne verdi ?

üzüntü:çok üzgünüm:
kızım rahatsız ama uzakta olduğu için yanına gidemiyorumsenağlamasenağlamasenağlama

hayat bana bugün kötü şeyler verdi:oklava::oklava::oklava: beklemekten ve bekletilmekten nefret ediyorum-tatlicadiarzu-

:1shok:hayat bugün bana müthiş bi korku yaşattı balkonumda bir yılan gördüm evet yanlış okumadınız apartman görevlimiz gelip öldürdü çok korktum çoooook kuşun gaga sından düşmüştür diyorlar evi neredeyse şehrin ortasında nasıl oldu analmadım nası uyucam ben çok korkuyorumsenağlamadelikafadulden

mutluluk hihoyyytgüzel olduğumu hissetme duygusuzemuszemussevildiğimi hemde çok hissetme duygusuopuyorumnanaktan

Hayat bugün bana,annenin ve babanın
değerini bir kez daha öğretti...
Lütfen annelerimizin ve babalarımızın değerini bilelim...
sevgiler...

Bugün hayat bana bişey vermedi, ama bende ona bişey vermedim. Sadece dünden ve önceki günlerden kalan bunalımların hafta sonu nedeniyle biraz azalmış bir haliydi bugün özetle benim için :a015:

işlerimin (günlük-yolculuk-davetler-okul-) hep koştur koşstur son dakkada olmasının beni yordduğunu farkettim..
hem bedenen hem zihnen.. :delphin: :delphin:

hayat son zamanlarda mide ağrısı veriyomafoldumben (bugünüme hamd olsun )

dunun verdıgını bugun pekıstıyorum... esımın hayatında herseyın herkesın onume gectıgını herseyın gerısınde kaldıgımı ogrendım...

Back
X