Hayat bugün size ne verdi ?

hayat hergün güneşin doğuşuyla gülüyor bana ve gözümü açtığımda eşimi yanımda görmek oğluma günaydın deyip öpmek .hayat hergün bunları veriyor bana

sağ bacağımın arkasına kramp verdi...sabahın köründen beri ağrıyor...
ahh annemm...ne fedakar kadınmışın...ne zor işmiş daha şimdiden anladım...

Bugün ilham verdi hayat. oturdum şiir yazdım. Yazdıklarım çok olumlu duygular değildi ama geçen günlere göre çok daha iyiyim bugün

Dipsiz bir kuyudayım,
Düşüyorum, düşüyorum...
Ne çığılığımı duyan var, ne yokluğumu farkeden.
Üşüyorum...

Küskün çocuklar gibiyim,
Oyuncakları elinden alınmış, şekerleri başkasına verilmiş.
Ağlasam da duyulmuyor sesim,
Olduğum yerde donuyorum.

sıkıntı verdi.sorular soru işaretleri verdi,acabalar verdi,daraltı verdi,karamsarlık verdii,ağlama hissi verdiii,bütün olumsuz düşünceleri verdi bana bugün :(((((

Kuzenlerimin evlilikleri hakkında bir sürü bilgi verdi..laelaelaelaelae
Allahım ben de çok merak ediyordum ya,çok şükür meraktan çatlamadan annem imdadıma yetişti..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hayat bana hayal kırıklığı ve umutsuzluk verdi bugün, keşke hep mutluluklar verebilse hepimişze :((

Hayat bana sabah 9,30 civarında gelen annemi. Çocuklarımla berağber oynamayı ve şimdi fırından çıkan mis gibi kokan poğaçaları verdi. Şükürler olsun.

tam 3 sene önce bugün,aşka olan bütün inancımı yitirmişken,erkeklere hiç güvenmezken,hayatımın en gerçek,en doğru aşkını verdiopuyorumnanaktanbugün yanımda olmadığı için mutluluk versede,özlem ve birazda burukluk verdi.

Back
X