Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayat bugün benim boğazıma kocaman bir yumruk verdi.neredeyse nefes alamaz hale geldim.insanların cahilce,boşça konuşmaları,tafraları,kavgaları artık beni çok yoruyo.kızımın bu ortamdan uzak olmasını istiyorum ama malesef başaramıyorum
başınızı ağrıtıcam belki ama kelimelere dökmessem kafayı yicem hayat ilk önce bana çok güzel bir aşk verdi işte bu dediğim insanı karşıma çıkardı cok mutlu 1 bucuk ay verdi ama bugun ne verdi biliyomusun ayrılık gözyaşı isyan sitem hayat bana verdiklerini fazlasıyla geri aldı bu gün hiç bir sebep yokken bitti hersey suçmu sevmek inanmak güvenmek bağlanmak sebepsiz insan cekip gidermi ya sonu yokmus sebep oymus daha fazla baglanmayalımmıs nedense her ilişkim böyle bitiyor oyuncakmıyım ben ya nedir benim sucum neden hep bunlar benim basıma geliyo anlatıcak kimsede yok kafayı yicem sevmek suçmu nasıl doner gerı donermı yada donmesse nasıl unuturum unutamam ya çıldırıcam yeter yeter allah benim belamı versin kurtulmak istiyorum artık yeter
hayat bana bu aralar akıttığım gözyaşlarını hanemde huzurla geri veriyor sanırım...
yeni ewim,yen, umutlarla başlayan hayatım veee en değerlisi eşim ve oğlumu verdi...
allahım sana ne kadar şükretsem azdır...
tüm herkesin kalbine göre olur dilerim ki herşey...:Saruboceq:
çocuğumu hırpalayarak seven birine kibarca ve gülümseyerek dikkatli ol dediğim için sevdiğim bir insandan duyduğum sözler sonucu kırgınlık ve öfke verdi malesef :1closedeyes: Çok üzgünüm çoook
bir toplulukta ev sahıbının veya herhangi birinin gorusune ZIT bir yorum getirir 10 kısi kadar bende o topluluktn yana olmak değilde bana dogru gelen neyse onu savunurumkı buda zıt gorusu savunan tarafın gorusu olur..ancak ev sahibi veya herhabgi biri onca kısinin ZIT gorusune bşey demez gelir bana çatar.. ve kendını haklı çıkarmak içinde ordan burdan eskı konuları acar (haksızken haklı çıkmaya calısan insanlardan nefret edıyorum..sucu kabul etsee yoookk olmaz ozaman kendine yada kendi inadına karsı yenılmıs olur)
Allahım sabır ver yarabbim ..kendime çekıyormuyum neyimmm boyle insanları hala çözemedim..
sanal veya real farketmez bı bakıyorum kendimi bir tartısmanın içinde buluyorum..
şu gencecık yasımda artık çok geri kafalı oldugumu dusunuyorum.. biraz SAYGIydı oysa bekledıgım..