Hayat bugün size ne verdi ?

sweet9nv6_medium_1251187217.gif
bugün koşarak geldim işe ama dosyayı doğru vermişim rahatladım

ayy bugun çokmu tembelım yaa... yapacagım işleride yapmadım..derste calısmadım..mülakttan sınavdan kalıcam valla.. bide dugunume az kaldı 28guncuk onunde stresı uykusuzluk cekıyorum yaa :((
biletimi aldım netten ama bak bu işi yaptım bitek..haftasonu yokum yinem..

hayat bugün tatil dönüşü mesaiye başlamam için
bana güç verdi,sakinlik verdi,
herşeye gülmek için bol bol kahkaha verdi...
teşekkürler hayat...

kafa izni verdi bana bugün hayat gerçi ben verdim o izni ama olsun.. ...
sonra 3 güzel kitap verdi gıcır gıcır... ve yeni iç çamaşırları...

hayat bana buğün kocaman bir buket çiçek verdi üzerinde "doğum günün kutlu olsun karıcığım " notu olan...ve çok güzel bir kolye....bir sürü doğum günü dilek ve temennileri....akşama neler verecek bakalım....

hayat bana buğün kocaman bir buket çiçek verdi üzerinde "doğum günün kutlu olsun karıcığım " notu olan...ve çok güzel bir kolye....bir sürü doğum günü dilek ve temennileri....akşama neler verecek bakalım....

Doğum gününüz kutlu olsun ,
sevdiklerinizle nice yıllar diliyorum...
sevgiler...Şeniz

ehliyet sorularına baktım ve ilkyardımdan 1 soruyla kalıyorumm heralde :sinifsinif:mafoldumben canım sıkıldı yaaa :delphin:

ve de canım ne kadar sıkılırsa sıkılsın bidenem aklıma gelio mutlu oluyorum aşkım seni çok seviyorumŞeniz

Sevgilim herşeyimle 1 yıldan fazla yaşadığımız eve yukarıdan, uzaktan bakma şansı verdi...gözlerim dolarak...

çok şeker bir davetiye taslağı verdi:asigim::asigim:
inşallah yaptırabiliriz o modeli...dönüp dönüp bakıyom kaç saattirzemuszemus

Hayat bugün bana mutluluk verdi. Halılarımızı ve perdelerimizi aldık bugün. Çok beğenerek içime sinerek aldım.:dance:

Back
X